-1.4 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

Reacția neașteptată a lui Arkanian, după ce a fost întrebat dacă ar colabora cu Dani Mocanu: „Nu cred neapărat că face muzică rea, doar că…”

Publicat peIn articol:


Arkanian se numără printre cei mai în vogă artiști de la noi din țară și face parte din generația tânăra de cântăreți. Piesele lui sunt ascultate de milioane de români, iar drept dovadă stau chiar vizualizările de pe YouTube.

A colaborat cu mai mulți artiști români, cum ar fi Antonia, însă invitat în cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive și moderată de Oana Radu, Arkanian a

fost întrebat dacă ar dori sau nu să colaboreze cu Dani Mocanu.

Dani Mocanu și-a plătit amenda de 100.000 de lei! Le-a arătat tuturor dovada: „Amendă penală de un miliard. Una dintre cele mai mari din România”

Bineînțeles că, tânărul a fost sincer și a răspuns la întrebarea moderatoarei, așa că a explicat, fără ocolișuri, în ce condiții ar accepta o astfel de colaborare.

„În mod normal probabil aș zice nu din simplul fapt pentru că nu cred că mă asociez atât de mult cu sound-ul lui Dani, nu cred neapărat că face muzică rea, doar că nu cred că am eu ce adăuga pe plan artistic, dar dacă ar vei la mine cu o piesă care mi-ar rupe mufa, la modul să o ascult și să zic ”mamă ce e asta”, da, de ce nu?”

, a fost răspunsul lui Arkanian.

Citeste si: Vlad Gherman, cununie civilă ca în filme! Cristina Ciobănașu a fost prezentă la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: S-a trezit din comă după 12 ani, însă primele cuvinte au îngrozit familia și medicii. Ce a spus tânărul- bzi.ro

Arkanian a vorbit despre veniturile din muzică

La aproape 23 de ani, Arkanian se bucură de un succes răsunător pe plan muzical și, așa cum era și normal, ”după muncă și răsplată”, căci tânărul se mândrește și cu veniturile sale, care nu sunt deloc mici, dezvăluind chiar el cât câștigă lunar.

Citește și: Antonia a recunoscut în direct, la o emisiune TV: „Îmi e rușine să vorbesc în limba română”

„Oana Radu:  Trăiești din banii pe care îi produci?

Arkanian:  Da, de vreo 2 ani.

Oana Radu:  Putem să știm așa un venit luna? Uite, sunt o grămadă de fete care probabil te urmăresc și poate și-ar dori să te cunoască și poate sunt curioase să știe cât câștigi tu pe lună.

Arkanian:  Să zicem că anul ăsta e prima dată când nu mă mai plâng. Așa de trăit din muzică și de produs din muzică, produc de vreo 2 ani de zile, dar și cu ajutorul alor mei la unele luni.

Oana Radu:  Anul ăsta a fost exclusiv din banii tăi? Cât ai câștigat în cea mai bună lună și în cea mai proastă lună?

Arkanian:  Țineți cont că sunt la început de drum, 3.000-4.000 în cea mai bună lună.”, a fost discuția celor doi, în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri