21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Recunoști fetița din imagine? Acum este o artistă cunoscuta și apreciată în România

Publicat pe  • Recunoști fetița din imagine?
  • Acum este o artistă cunoscuta și apreciată în România

Recunoști fetița din imagine? Ea este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și se bucură de un succes uriaș. În trecut, a fost concurentă la Te cunosc de undeva, unde a făcut adevărate show-uri alături de partenerul ei.

Cine e fetița din imagine

Tu știi cine este copilul din imagine? Este prezentă în industria muzicală de mai mulți ani și scoate adevărate hit-uri. A avut colaborări cu artiști mari și popularitatea i-a crescut datorită ambiției, dar și muncii depuse. Are trăsături frumoase și o carismă aparte, încât nu o poți uita. Pe rețelele de socializare este mereu prezentă și le povestește fanilor momente din viața sa.

Dacă nu ți-ai dat seama cine este, vorbim chiar despre Jo, care a reușit să-și creeze un nume în industrie. Ea a devenit cunoscută după ce a participat la un show de talente, X-Factor, iar de atunci a reușit să câștiga inima multor fani, atât din România, cât și peste hotare. A reușit să aibă numeroase hit-uri muzicale, piesele sale clasându-se în primele locuri din topurile muzicale.

Jo era aproape să-și piardă pisica

Jo a trecut prin momente de spaimă după ce pisica ei a fugit din apartament. Artista era pe punctul de a pleca, iar felina a ieșit pe lângă ea și a început să alerge pe scările blocului. I-a fost teamă de ceea ce ar fi putut să pățească, mai ales că a crescut-o în casă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CITEȘTE ȘI: Jo și Juno, mai fericiți ca niciodată, deși au spus că s-au despărțit. Ipostaza romantică în care au fost văzuți / PAPARAZZI

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri