-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Regina Maria, o viață trăită în desfrâu. Ei au fost amanții pe care i-a iubit cu patos, fără pic de rușine. Cine a fost Joe Boyle, bărbatul care o domina

Publicat pe


Se spunea că Regina Maria a României era una dintre cele mai frumoase şi mai senzuale femei din Europa. S-a născut în 29 octombrie 1875, în Anglia și a decedat în 18 iulie 1938, Sinaia, Regatul României. Află detalii despre căsătoria ei, primii fiori ai dragostei, precum și iubirile ei ascunse.

Regina Maria a avut mai multe iubiri Foto: Click!

Regina Maria s-a logodit cu Ferdinand la 16 ani

Regina Maria s-a logodit la 16 ani cu Ferdinand, principele moștenitor al României, care îi va deveni soț, la 29 decembrie 1892. O lună mai tarziu, municipalitatea Bucureștiului i-a oferit o cupă de argint, gravată cu inscripția „Bine ai venit, mireasă, de Dumnezeu aleasă spre a patriei cinstire.” La 15 octombrie 1893, se năștea primul ei fiu, Carol Caraiman, viitorul rege al României. Au urmat Elisabeta, Maria, Nicolae, Ileana și Mircea. La 15 octombrie 1922, Maria și Ferdinand au fost încoronați la Alba Iulia.

Regina Maria era de o frumusețe rară

Biografii săi afirmă că regina a fost de o frumusețe rară. Brunetă cu ochii albaștri, argintii, scânteietori, cu luciri de oțel. Era alintată cu diminutivul Missy. A fost o femeie energică, prezentă permanent pe front, printre răniți, împărțind mâncare, pături și medicamente. Sfida exploziile din jur. Ambasadorul Franței la București, Charles de Saint–Aulaire, a făcut o afirmație antologică pentru acele vremuri „Exista un singur bărbat la Palat și acela este regina.”

Câte iubiri a avut Regina Maria

Contemporanii i-au dezvăluit amorurile. A fost bănuită că fiica sa Maria-Mignon, a apărut după o relație cu locotenentul Zizi Cantacuzino, aghiotantul său, care a însoțit-o pretutindeni. Apoi s-a îndrăgostit de Waldorf Astor, un aristocrat american.

Între 18 octombrie și 24 noiembrie 1926 a făcut un lung turneu pe continentul Nord American. Traseul a inclus câteva mari orașe din Statele Unite și Canada, precum New York, Montreal, Ottawa, Winnipeg și câteva așezări ale indienilor din Dakota de Nord, regina fiind botezaă  Steaua Dimineții, de căatre Tribul Blackfoot.

Cine a fost adevărata ei dragoste 

Adevărata ei dragoste a fost prințul Barbu Știrbei, un bărbat frumos, brunet cu ochi căprui. Se spune că a fost tatăl ultimilor doi copii, Ileana și Mircea, care semănau izbitor cu prințul. Ceilalți aveau ochii albaștri ca ai ei și ai lui Ferdinand. Din această cauza va avea zile cumplite, pedepsită gradual de fiul sau, Carol II, care, în final…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri