3.8 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

Romică Țociu, în lacrimi când a vorbit despre boala soției! Comediantul a povestit cum a dormit în gară

Publicat pe


Romică Țociu, 60 de ani, a fost invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, din acest weekend.

Se spune că un comediant este cel mai talentat actor de dramă, iar când subiectul expus ține de viața personală a artistului, actoria dispare, fiind înlocuită de emoțiile sincere și intense, știute doar de cel care le-a trăit.

În 2016, Nicoleta Țociu a fost diagnosticată cu cancer la sân

Este și cazul lui Romică Țociu, care a povestit despre momentul în care a aflat, în 2016, diagnosticul soției sale, Nicoleta Țociu, cancer la sân.

În momentul acela, nu a mai contat nimic. Toate planurile dispar. Nimic nu mai este organic, încerci să te aduni și să începi să înveți cum să reacționezi. Ea e totul pentru copiii mei. A fost prima dată în viață când am rămas fără replică. Eu am avut mereu replici. Nu am știut cum să reacționez. Nu mai fusesem pus într-o situație limită. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că lucrurile sunt bune. Nu avea cum să i se întâmple ei, pentru că e un suflet minunat”, a povestit Romică Țociu, care a izbucnit în lacrimi, asemenea gazdei emisiunii, într-un moment cu o înaltă încărcătură emoțională.

Vezi și: Femeia pe care Fuego a iubit-o cel mai mult se luptă cu cancerul. Fosta iubită are o funcție publică

A dormit în gară când a ajuns prima dată la București

În tinerețe, când a ajuns în București, de la Galați, Romică Țociu dormea în gară, neavând bani pentru cazare. Părinții îl sunau pentru a afla dacă este în regulă, iar el îi asigura că lucrurile merg bine și, în realitate, el se înghesuia pe o banchetă lipită de un calorifer.

Citește și: S-a aflat adevărul! Motivul real pentru care Cornel Palade a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Tata avea un inel și nu credeam că îl va scoate, vreodată, de pe deget să mi-l dea mie. Când a venit la teatru și m-a văzut, a realizat ce am făcut eu timp de trei ani, singur. Am fost cu el și cu mama să bem ceva în noaptea aceea. A scos inelul și mi-a zis că îmi aparține. Mi-a zis pentru prima oară că era mândru de mine și am realizat că am început să fac lucruri minunate”, i-a povestit Romică Țociu lui Denise Rifai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]  Sursa: click.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri