21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul: „Am ținut totul în mine și am suferit”

Publicat pe


Rona Hartner a ales să împărtășească în mediul online povestea dureroasă a luptei sale împotriva cancerului la plămâni și metastazelor pe creier. Cântăreața, care a trecut prin experiența unei alte forme de cancer în trecut, mai exact la colon, a distribuit un videoclip pe platformele de socializare, în care relatează în detaliu despre această afecțiune.

Rona Hartner, declarații emoționante despre lupta cu boala

Potrivit declarațiilor Ronei Hartner, problemele sale de sănătate au apărut într-un context emoțional complicat.

„Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional. Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul! Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu. Le țineam pentru mine, cum face lumea cu bun simț. ‘Haide, domnule, nu mă mai victimizez atât. Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine.’ Așa că am ținut totul în mine și am suferit. Așadar, corpul a reacționat. Iar veștile de la doctor care trebuie să-ți dea speranță și fericire îmi făceau și mai rău”, a spus artista.

Rona a dezvăluit că este nedumerită de faptul că această afecțiune a afectat plămânii și creierul său, dat fiind că ea nu este fumătoare. Artista susține că simte cum corpul său ar avea 185 de ani și că nu mai poate realiza multe dintre activitățile pe care le putea face înainte.

„Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată. M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat.”, a continuat ea.

Din cauza problemelor grave de sănătate pe care le are, Rona Hartner a dezvăluit că nu își mai poate exercita meseria și, prin urmare, nu mai poate obține venituri.

„Acum, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu. Stau acasă cuminte. Eu m-am încăpățânat în prima zi, nu am vrut să plâng. Am zis – Dumnezeu nu îmi dă boala asta, cancer, fază patru,…Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri