11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

Roxana Nemeș, luată la rost de fanii din mediul online. Cum a reacționat artista: „Înainte să mă judecați…”

Publicat pe


  • Roxana Nemeș a fost criticată de fani
  • Cum a reacționat artista

Roxana Nemeș are o mare comunitate pe Instagram, iar fanii sunt atenți la orice postare distribuită de artistă.

De curând, cântăreața a postat, în mediul online, o imagine în care le arată degetul mijlociu, iar acest lucru a stârnit mai multe reacții din partea fanilor.

Roxana Nemeș a fost criticată de fani

La o zi distanță de când a postat respectiva imagine, comentariile negative nu au întârziat să apară.

Tot pe Instagram, Roxana Nemeș a ținut să precizeze că fotografia nu are legătură cu publicul sau cu oamenii care o urmăresc în mediul online.

„Am văzut foarte multe reacții ciudate la penultima mea postare, la cea cu semnul acela despre care spuneați voi. După părerea mea, fiecare ar trebui să se simtă, nu ar trebui să o luați personal, pentru că eu îmi iubesc publicul și oamenii care mă urmăresc și vă mulțumesc pentru asta și știți că v-am mulțumit și o să fac mereu, dar, din păcate, nu o luați personal, ci doar pentru cei care se simt. Pe mine nu mă mai deranjează, am trecut de mult de chestia asta”, a povestit Roxana Nemeș, pe Instagram.

Cum a reacționat artista

Roxana Nemeș a mai subliniat că, în ultima perioadă, este tot mai popular hate-ul din mediul online și că nu mai pune la suflet comentariile negative.

În schimb, a tras un semnal de alarmă în cazul oamenilor simpli, care pot să treacă prin bullying.

„Sunt foarte multe fetițe care trec prin situații de bullying, am foarte mult hate din partea celorlalți, iar chestia asta, atunci când nu ești pregătit, fetele poate sunt mai sensibile și nu au o experiență necesară și mă refer să cunoască, să simtă oamenii, o iau personal, atunci când scrie cineva o răutate sau când o jignește(…) E normal să ai și hate, oameni care te plac, care nu te plac, pentru că nici eu nu plac pe toată lumea, e normal”, a mai spus artista.

Roxana Nemeș a mai spus că gestul respctiv nu a fost adresat comunității sale și că nu mai este afectată, dacă primește comentarii negative.

„Înainte să mă judecați că am făcut acel semn, poate a fost cu o direcție, nu către cineva anume, ci către cei care nu își văd de treaba lor. Nu mă placi, la revedere. Nu trebuie să îmi dai follow”, a mai spus Roxana Nemeș.

Citește și: Roxana Nemeș, fără pic de machiaj pe față. Cum arată cântăreața complet naturală / FOTO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri