6.8 C
București
joi, 29 februarie 2024

Roy Keane:„Încep să am dubii în legătur cu șansele lor la titlu”. Fostul fotbalist nu crede că Manchester City poate obține al patrulea triumf consecutiv în Premier League

Publicat pe


În acest moment, Manchester City este pe locul trei în clasamentul din Premier League. Gruparea antrenată de Pep Guardiola are 30 de puncte și este la trei lungimi în spatele lui Arsenal, liderul din campionat.

De trei etape Manchester City nu a mai reușit să obțină nicio victorie, remizând cu Chelsea, Liverpool și, în cea mai recentă etapă, cu Tottenham.

Citește și: Jude Bellingham: „Este dificil pentru mine, o recunosc”. Ce probleme are fotbalistul englez la Real Madrid și ce promisiune i-a făcut lui Carlo Ancelotti?

Roy Keane a început să aibă îndoieli în ceea ce privește șansele pe care le are Manchester City să câștige Premier League

Prestația celor de la Manchester City a fost analizată și de către Roy Keane. Potrivit Eurosport, care menționează ca sursă Daily Mail, fostul fotbalist a spus că:„Nu aș paria împotriva lui City, dar încep să am dubii în legătuă cu șansele lor la titlu”.

Totuși, fostul…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri