21.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Ruby își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Bunica acesteia i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant: ,,Ești cea mai scumpă floare”

Publicat peIn articol:


Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De fiecare dată când a avut ocazia, vedeta a mărturisit că cea mai importantă persoană din viața ei este bunica sa, deoarece aceasta a fost cea care a crescut-o și nu pot sta foarte mult timp separate.

Citește și: Ruby, mărturii emoționante după ce a plâns la primul concert de la moartea lui Nosfe: „Nu m-am mai putut abține! Fiecare vers punea și mai tare sare pe rană”| EXCLUSIV

Mesajul transmis de bunica vedetei pe rețelele de socializare

Ruby și bunica Gherghina

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Astăzi este o zi foarte importantă pentru familia lui Ruby. Artista împlinește frumoasa vârstă de 34 de ani, iar faptul că este alături de toți cei dragi nu poate decât să o bucure mai mult. În urmă cu câteva ore,  cântăreața a postat un videoclip în care suflă în lumânările unui tort. Cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară, iar fanii vedetei, dar și alte celebrități i-au urat la mulți ani.

Pe departe cel mai emoționant mesaj a fost cel transmis de către bunica artistei. Într-o altă postare făcută de frumoasa brunetă, bunica sa îi spunea cât de mult o iubește și ce înseamnă pentru ea.

„Astăzi e ziua ta. Ești cea mai scumpă floare. Te iubesc și te doresc, floricica mea! Zâna mea”, a spus femeia.

Citește și: Doar Ruby putea să iasă din casă așa! Vedeta s-a îmbrăcat la o petrecere mondenă în folie alimentară: „Mamaia s-a închinat și a zis că nu e adevărat”| EXCLUSIV

Mamaia Gherghina a ieșit în club alături de nepoata ei, Ruby

Ruby a povestit cum a fost de ziua de naștere a bunicii sale, mamaie Gherghina. Vedeta a mărturisit faptul că s-a prefăcut că a uitat de ziua acesteia și că a fost rece cu ea, deoarece își dorea ca surpriza să fie și mai mare. Cum era de așteptat, bunica artistei s-a supărat din cauza modului în care vedeta se comporta.

„Toată ziua, de ziua lui mamaie, nu i-am zis nimic, m-am comportat de parcă nu știu. Am bănuit că nici ea nu știe, dar și ea s-a prefăcut și m-a testat. Am vrut ca seara să o duc la club, am avut concert și am vrut să o duc la mine la concert, la club, să îi fac o surpriză, cu tort, cu artificii. Cum se face la club! Am fost foarte agitată, am avut multă treabă, a trebuit să alerg să mă pregătesc pentru concert pentru probele de sunet, am avut filmări de dimineață și nu a fost deloc încântată de interacțiunea noastră! A fost ofticată, mi-a scos ochii, s-a certat cu mine! Am luat-o pe sus, am luat-o cu forța la club! Nu voia din cauza ambiției, voia să facă pe supărata în continuare. Eu voiam să îi fac surpriză! Voiam să fiu cât mai rece cu ea pe timpul zilei ca seara să fie fierbinte”, a declarat Ruby, potrivit antenastars.ro.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri