7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

S-au despărțit de atâtea ori, dar se pare că împăcarea e serioasă! Alexandra și Codruț Pop, adevărul despre căsătorie și un nou inel de logodnă: „Vechiul inel mi-a purtat ghinion” | EXCLUSIV

Publicat peIn articol:


Alexandra Cărare și Codruț Pop sunt împreună și se iubesc mai mult ca niciodată. Invitați în emisiunea “Online Story By Cornelia Ionescu”, amândoi au recunoscut că toate despărțirile prin care au trecut în ultimii doi ani i-au unit acum și i-au ajutat să se maturizeze.

În mod surprinzător, deși locuiesc împreună, la întrebarea dacă intenționează să se căsătorească, Alexandra a spus clar că Nu, mai mult, nici nu poartă vechiul inel de logodnă, fiindcă, ea consideră că îi poartă ghinion. Codruț are însă o cu totul altă părere despre un viitor mariaj.

Alexandra consideră că vechiul inel de logodnă le-a purtat ghinion în relație

Alexandra și Codruț s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată.
Blondina și-a deschis sufletul și a mărturisit că ea crede că inelul de logodnă pe care îl are deja i-a adus ghinion în cuplu, motiv pentru care nu îl mai poartă. În schimb, așteaptă altul. Codruț a intervenit imediat.

„Alexandra: Inelul este acasă. Într-adevăr nu îl mai port de o bucată bună de timp. Sinceră să fiu, am simțit că inelul acela a legat ceva ce nu trebuia.

În momentul în care eu nu îl port suntem bine, dacă eu acum îl pun pe deget nu mai suntem bine. Ori mi l-a dat cu inimă rea, dar nu mi l-a dat bine. Nu mai port inelul. Dacă vrea să mă ceară din nou, poate să o facă, dar nu cu același inel. Inelul acela mi-a purtat ghinion.

Citeste si: Alocații mai mari pentru o categorie de copii! Despre ce sumă este vorba și când vor intra banii pe card- kanald.ro

Citeste si: Pățania unui bărbat din Ploiești care a închiriat apartamentul unei familii cu doi copii. Ce a descoperit după opt luni- stirileprotv.ro

Codruț: De câte ori să ceri o femeie? Am cerut-o o dată și a zis DA. Acum o cer iar? Eu nu mai dau banii pe alt inel. (n.r. râzând)”, au declarat cei doi.

Alexandra nu e pregătită să se căsătorească cu Codruț

Alexandra și Codruț au spus adevărul despre căsătorie. Ea specifică că încă nu este pregătită de acest pas, chiar dacă își iubește iubitul.

Codruț este în asentimentul ei și precizează ce înseamnă pentru el documentul de căsătorie.

„Alexandra: Nu vreau să mă căsătoresc, pentru că nu consider că este cazul momentan. Da, m-a cerut în căsătorie și dacă mi-ar mai aduce un inel dat din toată inima și în alte circumstanțe, nu aș spune NU, dar ideea este că de căsătorit nu sunt pregătită în momentul de față. Încă mai avem de învățat unul de la celălalt și unul pe celălalt și tocmai de aceea vreau să mai aștept.

Citeste si: „Să vezi ce palme primești când te prind pe undeva”. Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, nou mesaj șocant după ce a aflat că Protecția Copilului i-ar putea lua copiii iubitei sale!- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 17 martie 2023. Ce sărbătoare este vineri?- stirilekanald.ro

Citeste si: Antonia, dezvăluiri picante din intimitatea ei cu Alex Velea. Mulți nu se așteptau la așa ceva- radioimpuls.ro

Codruț: Nu neapărat foaia aceea, actul în sine contează. Pe mine nu o să mă țină undeva dacă nu vreau, nu o să mă facă să simt ceva în plus. Efectiv o să îi dau și el grade că o să o cheme Pop și cam atât. (n.r. râzând)”, au adăugat cei doi, la WOWnews.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri