16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

„Să avem un copil să semene tot cu tine.” Simina Loica este hotărâtă să-l facă pe Alex Bobicioiu tată! Cum s-a dat de gol fosta lui Zănoagă că este pregătită să devină mamă pentru a doua oară

Publicat peIn articol:


Simina Loica și Alex Bobicioiu nu se mai feresc să-și arate dragostea în văzul tuturor și chiar să-și exprime dorința de a aduce pe lume un copil. Peste circa 3 săptămâni, cei doi împlinesc un an de când au decis să formeze un cuplu și se pare că, în ciuda aparențelor, dragostea lor crește pe zi ce trece.

Cu numai câteva momente în urmă, fosta soție a lui Zănoagă i-a mărturisit iubitului său, mai în glumă, mai în serios, că își dorește să aibă un copil care să semene cu iubitul ei.

Complimentele și declarațiile de dragoste sunt la ordinea zilei între Simina Loica și Alex Bobicioiu. Cei doi îndrăgostiți se tachinează reciproc și fac glume unul pe seama celuilalt. În realitate, însă, nu este decât un pas de la a face glume nevinovate până la a spune adevărul sub forma unei glume, astfel că admiratorii celor doi
au aflat că bruneta își dorește să devină mămică pentru a doua oară alături de Alex Bobicioiu, după ce în urma cu doar câteva luni Simina Loica și-a exprimat refuzul vehement de a-i face micuțului Dominic un frățior.

Citește și: EXCLUSIV Simina Loica, primele declarații după divorțul de Alex Zănoagă! A făcut anunțul chiar de la tribunal: „Își dorește să mă cheme Bobicioiu”

Citeste si: Amenzi pentru românii care plantează zambile în grădina blocului! Oamenii legi au început deja controalele- kanald.ro

Citeste si: Ce au pățit trei teleormăneni care voiau să vândă la un amanet 70 de grame de tinichele despre care ziceau că ar fi aur- stirileprotv.ro

Simina Loica vrea să devină mamă pentru a doua oară

Mai exact, Simina Loica și Alex Bobicioiu și-au petrecut seara în oraș, acolo de unde au făcut și o serie de story-uri amuzante pentru fanii lor, folosind mai multe filtre care distorsionează radical fizionomia.

În acel moment, bruneta i-a mărturisit iubitului ei că arată foarte bine chiar și cu acele filtre și că ar fi foarte bucuroasă să aibă un copil care să îi semene lui Alex Bobicioiu.

Citește și: Simina Loica încă vorbește cu fostul soț, Alex Zănoagă! La un an de la despărțire, bruneta a spus tot despre relația lor: „Avem o legătură”

Plăcut surprins de ceea ce a auzit, Alex Bobicioiu a confirmat spusele iubitei sale.

„Ce frumos ești, și cu filtrul ăsta. Vezi? Tu ești frumos când dormi, și când ești urât e frumos. Uitați ce frumos e, Doamne. Îmi vine să te pup pe story. Vreau să avem un copil să semene tot cu tine.”, a spus Simina Loica în mediul online. 

„Doamne-ajută! Ar ieși un exemplar bun.”, a răspuns Alex Bobicioiu.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri