27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

„Să meargă la spovedanie” Maria Constantin a comis un păcat major, chiar în ziua în care a făcut petrecerea de nuntă! Preotul a spus-o clar și răspicat: „Nu avem voie să încălcăm aceste legi dumnezeiești”

Publicat peIn articol:


Maria Constantin și Robert Stoica și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, dar și în fața ofițerului Stării Civile în data de 25 iulie. În acele momente au avut alături de ei doar familia și câțiva prieteni apropiați, însă au anunțat încă de atunci că vor mai amâna petrecerea de nuntă, întrucât solista avea deja câteva evenimente planificate.

În data de 4 august, artista și soțul său au organizat și petrecerea mult așteptată, iar de această dată au venit nici mai mult, nici mai puțin, de 250 de invitați. Distracția a fost elementul-cheie, însă se pare că a comis un mare păcat.

De ce au păcătuit Maria Constantin și Robert Stoica?

În ciuda faptului că au ales să organizeze cununia religioasă chiar înainte de începerea postului Sfintei Maria, preotul Mirea Vîrtejanu a explicat că este, totuși, un păcat să faci o petrecere în această perioadă.
Cu toate că a apreciat faptul că au ales să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu în data de 25 iulie, a mărturisit că ar fi fost bine să amâne evenimentul până după Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, sărbătorită pe data de 15 august.

Citește și: „Sunteți răutăcioși!”Marinela Mavrodin, criticată dur după ce s-a îmbrăcat în rochie albă la nunta Mariei Constantin! Cum s-a apărat tânăra mămică

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric

Citeste si: Șocul trăit de o femeie când a aflat cine era bărbatul care o suna în timp ce întreținea relații intime- stirileprotv.ro

„Este oprit orice fel de petrecere, în posturi, nu trebuie să avem sindrofii și să ne bucurăm, trebuie să fim în rugăciune, cu genunchii plecați, cu gândul la Dumnezeu, să nu mai facem răutăți. E bine că Maria a făcut cununiile înaintea postului, însă nu era recomandat să se facă petrecere în postul Sfintei Marii. Este lege dumnezeiască.”, a precizat preotul Mirea Vîrtejeanu, conform playtech.ro.

Citește și: Primele imagini de la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica! Cum arată mirii și ce tematică au ales

Ce sfaturi i-a oferit preotul pentru a îndrepta situația?

Preotul Mirea Vîrtejeanu a îndemnat-o pe Maria Constantin să se spovodească pentru a nu pleca „cu stângul în viață”, având în vedere faptul că a decis să facă petrecerea de nuntă în timpul postului.

Mai mult decât atât, i-a îndemnat și pe alții care se află în aceeași situație să meargă la Biserică pentru a le fi iertate păcatele, mai ales că perioada postului este una de rugăciune, ci nicidecum de petrecere.

Citește și: Ce s-a aflat cu câteva ore înainte de petrecerea de nuntă a Mariei Constantin si a lui Robert Stoica? Apropiații celor doi i-au dat de gol: „O să fie ceva”

Citeste si: „Aveam o frământare. Trebuie să fiu sănătoasă la trup, la minte și la suflet. Să fiu sănătoasă pentru ea.” Gina Pistol, mărturisiri emoționante…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri