14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

”Să plătească așa cum trebuie” Dorian Popa, decis să-și recupereze banii investiți în afacerile lui Călin Donca. Ce atenționare a primit artistul înainte de a bate palma cu celebrul afacerist?

Publicat peIn articol:


De câteva zile încoace, Călin Donca ocupă primele pagini ale tabloidelor, după ce oamenii legii au ajuns să îi cerceteze afacerile și să găsească multe ilegalități.

Acum se află în arest preventiv, însă în urma lui a lăsat un scandal ce pare că prinde proporții din ce în ce mai mari, mai ales că în centrul acestuia se află și Dorian Popa.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dorian Popa, după ce a fost implicat în afaceri cu Călin Donca?! Artistul se plânge că a fost înșelat de afacerist: „Este posibil să fi fost părtaș la o escrocherie”

Dorian Popa, decis să-și recuperezii banii investiți în afacerile lui Călin Donca

[Sursa foto: Captura video]

Citeste si: „Nu faceți decât să mă ambiționați mai tare!” Bogdan Mocanu răspunde comentariilor negative, după ce a lansat noua piesă- kanald.ro

Citeste si: Imagini din dronă de la locul exploziei din Vrancea. Localnic: „Ne-au spus să fim pregătiți să plecăm”- stirileprotv.ro

Dorian Popa a răbufnit în online

Artistul, blamat acum de unii că a bătut palma cu Donca în afaceri, a ieșit la rampă și a făcut declarații prin care, speră el, că va lămuri situația.

După investiția în imobiliare, cântărețul a decis să mai facă una, dar în panouri fotovoltaice, intrând astfel în afacerile lui Călin Donca, despre care spune acum că a cam fost avertizat la început, dar nu a luat în seamă nimic.

Fapt pentru care acum se consideră țepuit, căci, deși a investit 15.000 de euro, până acum profitul său este zero. La fel, mai menționează el, se întâmplă și în cazul altor investitori care au crezut în Donca.

Tocmai de aceea, Dorian Popa spune că este hotărât, dacă se va dovedi că el și mulți alții au fost trași în țeapă de Donca, să lupte împotriva acestuia.

Citeste si: „Eu vreau psihic să fiu bine, ca în egală măsură, psihic să îl fac bine pe copilul meu. Dacă vreau mâine, eu stau cu unul de 18 ani, că așa vreau eu.” Marcela Fota a vorbit despre partenerul său- kfetele.ro

Citeste si: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Citeste si: „Acum văd cum karma lucrează. Doriane ești la fel de țepar ca Donca, doar că tu ca personaj faci mai mult rău copiilor”. Dorian Popa, pus la zid! Ce a făcut și de ce este aspru criticat- radioimpuls.ro

Nu doar că vrea ca vinovatul să plătească în fața legii, dar promite că va și încerca să recupereze investițiile care nu au adus niciun profit celor care au crezut în afaceristul de la Brașov.

Citește și: Modul în care Călin Donca și soția lui au ales să își crească copiii. Afaceristul a dezvăluit cum decurg lucrurile în familia lui: „Nu mă pot aștepta ca oamenii să înțeleagă”

”Am luat legătura și cu alți investitori,…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri