20.7 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Scandal la un an de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian. Surorile artistului, implicate într-o nouă dispută: „Să zică mulţumesc şi sărut mâna, că ele n-au lucrat cu el”

Publicat peIn articol:


Colegii lui Petrică Mîțu Stoian au vrut să-l comemoreze cum se cuvine pe artist, la un an de la deces, așa că au decis să organizeze un spectacol în memoria lui, la Sala Palatului.

Totul a fost, însă, cât pe ce să se anuleze, și asta pentru că surorile interpretului de muzică populară nu și-ar fi dat acordul.

Citește și: Mătușa lui Petrică Mîțu Stoian, devastată de durere, la un an de la moartea artistului. A făcut mărturisiri sfâșietoare cu lacrimi în ochi: „Mai bine mă lua pe mine Dumnezeu!”

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu și-ar fi dat acordul pentru organizarea unui spectacol în memoria artistului

Un spectacol ce se dorea a fi comemorativ, la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, a fost cât pe ce să provoace un adevărat scandal între surorile artistului și organizatorul Anghel Stoian. Bărbatul, care a planificat totul până la cel mic detaliu, susține că familia regretatului interpret nu și-ar fi dat acordul pentru evenimentul care va avea loc pe 18 noiembrie, la Sala Palatului: „Da, este adevărat că surorile lui nu şi-au dat acordul, probabil că vor bani mulţi.

În loc să zică mulţumesc şi sărut mâna, că ele n-au lucrat cu el, eu l-am dus peste tot, pe litoral, în spectacole. Şi noi nu avem voie să-i folosim numele pe scenă şi trebuie să-i zicem doar Petre lui Petrică Mîţu Stoian. Au uitat că l-am ajutat de multe ori.”, a declarat organizatorul spectacolului, Anghel Stoian, pentru click.ro.

Citeste si: Cine îl însoțea pe Culiță Sterp în mașină, chiar în timpul accidentului. De unde veneau cei doi, și unde se îndreptau- kfetele.ro

Citeste si: Una dintre surorile implicate în incidentul cu părintele Calistrat, filmată când hărțuiește un alt călugăr. Ea este cea care a provocat scandalul – FOTO, VIDEO- bzi.ro

Artiștii care vor participa la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook- Alin Gabriel Matei Oficial]

Constantin Enceanu nu va participa la eveniment și a cerut să fie scos de pe afiș

Refuzul surorilor lui Petrică Mîțu Stoian de a-și da acordul pentru organizarea spectacolului nu a fost singurului impediment pentru Anghel Stoian. Constantin Enceanu era așteptat pe scenă miercuri seară, dar nu va putea ajunge la eveniment: „Îmi pare rău că nu vine nici Constantin Enceanu şi am fost nevoiţi să-l înlocuim cu alţi artişti iubiţi de public, pe care îi vedeţi pe afiş.”, a mai spus organizatorul spectacolului, pentru sursa citată.

Citește și: Constantin Enceanu, primele declarații după operația suferită la genunchi. Cum se simte în aceste momente?

Colegul și prietenul lui Petrică Mîțu Stoian va lipsi de la concert, și asta pentru că a suferit recent o intervenție chirurgicală la picior: „Acum sunt acasă, însă am fost în spital. Eu le-am spus organizatorilor când mi-au spus data că eu am programată o intervenţie chirurgicală la picior. Mi-am programat operaţia pe 1 noiembrie şi nu aveam cum să vin la acest spectacol, pentru că domnul doctor mi-a spus să nu fac efort prea mult şi să stau în picioare. M-am operat şi acum mă refac, iar până la Revelion o să-mi reiau activitatea muzicală.”, a declarat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu

[Sursa foto: Captură video]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri