32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Scene de K 1 între turiști, salvamari și forțele de ordine la Costinești și Eforie Nord

Publicat pe


Litoralul românesc a ajuns ring de box între turiștii nervoși și salvamari polițiști și jandarmi. Un salvamar a fost lovit cu o piatră în cap și doi turiști au ajuns la spital după o bătăie pe plaja din Eforie Nord iar la Costinești, polițiștii și jandarmii s-au bătut parte în parte cu mai mulți turiști deranjați că sunt întrerupți de la un scandal.

Bătaia de la Costinești între turiști și forțele de ordine. Captură imagini Sindicat Europol

Supărați că sunt scoși din apă de salvamari, de plictiseală sau transformați în haiduci de aburii alcoolului, turiștii nu au ezitat să transforme plajele în ringuri de box sau K 1. Cele mai mari conflicte au avut loc chiar de Sfânta Maria, în ultima zi a minivacanței.  

Salvamar lovit în cap cu o piatră la Eforie Nord

Marți în jurul prânzului, în stațiunea Eforie Nord, deranjați că sunt apostrofați repetat să iasă din apă de un salvamar pe un ski jet, cinci turiști l-au confruntat, iar unul chiar I-a dat în cap cu o piatră luată din apă.

„Erau 4-5 persoane aflate într-o situație destul de dificilă, e locul cel mai periculos de pe toată plaka. Le-am spus, i-am rugat cât s-a putut să se îndepărteze de zona respetivă. 3-4 au reușit, unul dintre ei a luat o piatră și a aruncat-o spre mine. Apoi a pierdut controlul, curentul l-a apropiat de skijet, m-a apropiat de pluta de salvare, m-a smucit foarte agresiv, moment în care am căzut pe spate, am căzut cu capul de skijet, apoi sub el”, a povestit pentru digi24.ro, salvamarul atacat.

În sprijinul său au sărit alți colegi iar turiștii agresivi nu s-au potolit, ba chiar trei dintre ei s-au bătut parte în parte cu salvamarii. În ajutorul acestora din urmă au sărit și câțiva turiști așa că doi dintre cei trei scandalagii au ajuns șifonați bine la spital. În timp ce poliția cercetează cazul și I-a amendat pe cei trei care au început bătaia, salvamarul lovit și-a scos certificat medico-legal și cel mai probabil îi va da în judecată pe agresori.

Scandalagii încătușați pe plaja din Costinești

Polițiștii și jandarmii au reușit după lupte corp la corp să potolească scandalagii din Costinești

Bătaie între polițiști, jandarmi și turiști la Costinești

La câteva ore distanță, în fața unui beach bar de pe plaja din Costinești, când majoritatea turiștilor se pregăteau să plece spre casă, pe plaja de la Costinești a izbucnit o bătaie de cheflii. Turiștii de pe plajă au sunat…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri