14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Schimbări importante la Prima TV pentru grila de vară. Anunțul a fost făcut de prezentatoarea Meteo Roxana Ghiorghian

Publicat pe


Roxana Ghiorghian este responsabilă cu veștile despre starea Meteo, la Prima TV. Acest job a învățat-o cum să facă să nu mai fie atât de influențată de starea vremii și să se bucure de orice zi și de orice anotimp. Acum, vine însă cu vești nu despre prognoza vremii, ci despre schimbările care au loc în grila de vară a postului. Click! îți spune despre ce este vorba.

Click!: Prezinți Meteo, așa că te întreb: cum îți influențează starea vremii dispoziția?

Roxana Ghiorghian: Încerc să nu mă las influențată, mai ales că știu oarecum ce urmează și pot să zic că mă pregătesc. Dar este adevărat că zile însorite îmi dau o stare bună, energie și dorința de a face cât mai multe, aşa cum sunt și uneșe zile înnorate sau ploioase care vin cu o stare de somnolență și dorința de a lenevi pe canapea cu o carte în mână și o cu cafea savurată îndelung. Dar, indiferent de starea vremii, important e să ne bucurăm de tot ceea ce ne este dat.

Roxana Ghiorghian: „Fiecare anotimp are frumusețea lui””

Totuşi, care este anotimpul tău preferat și de ce?

În mod normal ar trebui să spun toamna, pentru că atunci sunt născută. Dar mie îmi plac toate anotimpurile. Fiecare are frumusețea lui. Primăvara, totul se trezește la viață, e verde, pomii înfloresc. Vara avem căldură, soare, vacanțe, mare. Toamna este bogată și are o cromatică fantastică. Iar iarna pentru mine, mai ales în ultimii ani, vine cu amintirile din copilărie, când era zăpadă și totul avea alt farmec.

Completează propoziţia: Dacă plouă afară îmi place să

… stau în casă, să ascult ploaia, să citesc și… să adorm.

Dar dacă e soare?

Mi-ar plăcea să stau pe un șezlong lângă apă și să beau o limonadă.

Roxana Ghiorghian: „Mă duc la mare cu serviciul”

Când şi unde ai petrecut cea mai frumoasă vacanță de vară?

Toate au fost frumoase, dar cea care mi-a venit acum în minte este prima vacanță în Italia. A fost o vacanță cu familia. Eu și Robert, fratele meu, eram destul de micuți și am fost fascinați de stilul de viață de acolo, de bucătăria italiană și de toate locurile pe care le-am vizitat. Îmi amintesc că la întoarcerea acasă am plâns pentru că s-a…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri