2.4 C
București
joi, 2 februarie 2023

Selly a răbufnit pe internet, după ce a fost acuzat pe nedrept! Tânărul nu s-a mai putut abține: „Domnul cu pricina îmi spune mie că…”

Publicat peIn articol:


Selly este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți și apreciați vloggeri de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, tânărul a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

În timp ce unii îl apreciază pentru ceea ce face, alții îl critică din diverse motive, unele dintre ele chiar neadevărate, spune vlogger-ul.

Despre ”talentul” său la șofat s-au spus vrute și nevrute, iar Selly susține chiar că nu este un șofer perfect, însă niciodată nu a parcat și nu va parca pe locurile pentru persoanele cu dizabilități, ținând să spună asta după ce o persoană l-a acuzat că ar face acest lucru.

Selly nu este nepotul lui Bogdan de la Ploiești! Care este adevăratul motiv pentru care manelistul a declarat că sunt rude: „Am continuat și eu gluma, dar acum o să spun, ca să nu existe niciun dubiu”

”Să ne înțelegem la o chestie! Eu nu sunt un șofer perfect! Am mai parcat și eu în locuri în care nu era permisă parcarea, în momentul în care pe o rază de două străzi nu găseai niciun alt loc de parcare, dar pe locul de persoane cu dizabilități

în viața vieților mele nu am parcat și nu o să parch ez vreodată.”, a spus Selly pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cine este Andrei, băiatul de 14 ani care și-a pierdut viața în timp ce familia tăia porcul- kfetele.ro

Citeste si: Gest uriaș făcut de Flori, câștigătoarea Chefi la Cuțite, pentru sotia lui Nosfe. Nici nu se poate descrie în cuvinte durerea Mădălinei. O lume întreaga a lăcrimat când a văzut asta- bzi.ro

Selly susține că lucrurile care s-au spus despre el sunt neadevărate

Mai mult decât atât, Selly susține că mulți oameni își doresc să-i facă rău, motiv pentru care găsesc diverse variante pentru a face acest lucru, iar de cele mai multe ori este acuzat de lucruri neadevărate și pe care nu le-a făcut niciodată, așa cum s-a întâmplat și acum, când cineva a spus că vlogger-ul ar parca pe locurile persoanelor cu dizabilități.

Citește și: Selly lansează cel de-al treilea film. Câți bani trebuie să investească vloggerul? Suma este considerabilă

Astfel, tânărul a ținut să le explice fanilor că acest lucru nu este adevărat și că nu a făcut asta niciodată, ba mai mult decât atât, Selly și-a încurajat și fanii să nu parcheze pe locurile speciale.

”Mi se pare atât de ciudat când văd persoane care din dorința de a da cu hate ma acuză de niște chestii pe care nu le-am făcut niciodată. Nu există nicio dovadă. Sunt lucruri care pur și simplu s-au întâmplat în imaginația lor, în închipuirea lor. De domeniul ficțiunii. Domnul cu pricina îmi spune mie că parchez pe locul persoanelor cu dizabilități! Niciodată! Și nu vă încurajez nici pe voi să o faceți.”, a mai spus Selly pe rețelele de socializare.

Selly

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri