-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Sensy a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în sarcină! Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru influenceriță: „Respir foarte greu, nu dorm”

Publicat peIn articol:


Sensy trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar peste aproximativ două săptămâni își va ține bebelușul în brațe. Chiar dacă până acum sarcina a fost ușoară pentru ea, vedeta a povestit că începând cu luna a șaptea lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Influencerița s-a confruntat cu mai multe probleme care au împiedicat-o să își desfășoare activitățile pe care le avea înainte. 

Sensy, probleme în sarcină

Sensy și-a dorit foarte mult să devină mămică, iar visul ei s-a îndeplinit. Influencerița mai are foarte puțin până când va putea să își țină băiețelul în brațe și așteaptă cu nerăbdare acest moment. Chiar dacă de multe ori a declarat că a avut parte de o sarcină ușoară, începând cu luna a șaptea, lucrurile s-au schimbat radical.
Vedeta a început să întâmpine diferite probleme, printre care și dificultatea de a merge, însă a luat totul ca atare și nu a intrat în panică. Sensy a vorbit pentru prima dată despre tot ce i se întâmplă, pe Instagram. 

Citește și: Sensy se pregătește intens pentru venirea pe lume a fiului ei. Este nerăbdătoare să-și strângă bebelușul în brațe: „Mă duc la ecografie la două săptămâni”

„Începând cu luna a șaptea au început toate:)) respir foarte greu, nu dorm, retenție apă, picioare mâine umflate, arsuri, probleme la mers și la ridicarea din pat/scaun. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că până acum o lună am avut cea mai ușoară și frumoasă sarcină, dar mai am puțin și revin la normal. Important este că am luat totul ca atare și nu m-am speriat de nimic din tot ce s-a întâmplat.”,

a povestit Sensy pe Instagram. 

Citeste si: Cum scapi de hemoroizii externi fara operatie: metode de tratament pentru acasa

Citeste si: Satul în care localnicii și-au creat propria lege și au întors spatele poliției. Are cele mai multe cazuri nerezolvate- stirileprotv.ro

Postare InstaStory Sensy

[Sursa foto: Instagram]

Sensy a mărturisit cum îl va chema pe fiul ei

Sensy a așteptat mult timp până a făcut public numele băiețelului ei, așa că a organizat o petrecere pentru a da această veste. Bebelușul va purta numele Aaron, nume care are o semnificație biblică și care are și o însemnătate aparte pentru vedetă.

Mama acesteia i-a mărturisit că acesta era numele de fată al bunicii, astfel că Sensy a considerat că este un semn din partea ei, având în vedere că femeia a trecut în neființă acum mai mulți ani și nu a avut ocazia să își cunoască strănepotul. 

Citeste si: „Mi se pare cel puțin inedită solicitarea, nu vreau să spun nesimțită. Fiți atenți, în ce constă toată povestea.” Ce i-a cerut o doamnă lui Mădălin Ionescu, într-un mesaj privat- kfetele.ro

Citeste si: EXCLUSIV: O nouă audiere în cazul accidentului teribil de la 2 Mai/ Avocat: ”Declarațiile familiilor tinerilor decedați sunt șocante,…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri