5.2 C
București
marți, 28 martie 2023

Șerban Copoț și-a aniversat unul dintre fii. Alex a împlinit 7 ani: „Te iubim” / FOTO

Publicat pe


  • Șerban Copoț și-a aniversat unul dintre fii
  • Alex a împlinit 7 ani

Șerban Copoț și soția sa, Roxana, se mândresc cu familia frumoasă și cu cei trei copii. Prezentatorul TV și partenera sa au împreună doi băieți și o fată, iar, în urmă cu o zi, Alex a împlinit 7 ani.

Șerban Copoț și-a aniversat fiul

Pe Instagram, platformă este foarte activ și împărtășește cu fanii momentele importante, Șerban Copoț a postat mai multe imagini alături de fiul său, Alex.

Fiul său a împlinit, de curând, 7 ani, așa că, prezentatorul TV nu a ezitat să distribuie un mesaj emoționant pentru Alex.

„La mulți ani, Căpitane! Mânca-l-ar tata pe el de purceluş vesel şi iubitor! Ieri a făcut 7 ani şi pe zi ce trece te iubim tot mai mult”, a scris Șerban Copoț, în dreptul mai multor imagini de la petrecerea cu fiul său, Alex.

Șerban Copoț a postat și o imagini de la petrecerea organizată în cinstea lui Alex, în care apar și ceilalți doi copii ai prezentatorului, Tudor sau așa cum este alintat, Tedi, și fiica sa cea mică, împreună cu soția sa, Roxana.

Șerban Copoț postează deseori imagini alături de cei trei copii. Fiul cel mare al prezentatorul TV are 11 ani, iar la finalul lui 2020, a devenit tată din nou, după ce Roxana a dus pe lume o fetiță.

Șerban Copoț și soția sa sunt împreună de mai mulți ani

Prezentatorul TV și Roxana formează un cuplu de mai bine de un deceniu, cei doi ajungând să facă pasul cel mare după mai bine de 9 ani.

Cei doi s-au cunoscut pe când cea care avea să îi devină soție lucra ca model, iar el se ocupa de cariera muzicală, împreună cu trupa Animal X. Nu de puține ori, Șerban Copoț a mărturisit că soția sa este o fire răbdătoare, iar acest lucru a avut un impact pozitiv asupra căsniciei.

Citește și: Șerban Copoț, secretul unei căsnicii de durată. Cum își împacă prezentatorul soția când apar neînțelegeri: „E mai înțeleaptă decât mine” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri