20.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

„Și-a cerut iertare în genunchi” Cornel Păsat l-a iertat pe CRBL pentru scandalul de acum 14 ani! Totul s-a aflat abia acum

Publicat peIn articol:


În anul 2009, Cornel Păsat și CRBL au participat împreună la un show de supraviețuire, iar pe parcurs se pare că spiritele dintre cei doi s-au cam încins. La un moment dat, lucrurile au degenerate atât de tare încât artistul l-ar fi înjurat pe dansator folosind un limbaj extrem de vulgar.

Acum, la a aproape 14 ani distanță, cei doi au dat uitării trecutului și au ajuns să îngroape securea războiului.

Citește și: Oana Roman, declaratii neasteptate despre despartirea de Cornel Pasat: „Nu mai puteam sa respir, eram efectiv daramata, eram o leguma”

Cornel Păsat l-a iertat pe CRBL

Se pare că cel care a făcut primul pas spre împăcare a fost chiar artistul care și-a cerut iertare în fața lui Cornel Păsat într-un mod total neașteptat.
Dansatorul susține că CRBL a fost cel care a venit în genunchi la el să-și ceară scuze pentru comportamentul pe care l-a avut în urmă cu foarte mulți ani.

Citeste si: Deea și Dinu Maxer, decizie radicală în privința copiilor, după divorț. Nimeni nu se aștepta la așa ceva- kanald.ro

Citeste si: Cinci membri a două familii celebre de rromi din Timișoara morți într-un accident. S-au urmărit pe șosea și au transmis LIVE- stirileprotv.ro

De asemenea, coregraful a dezvăluit că a evitat cât de mult posibil să riposteze în acel moment pentru a nu comite un act de violență asupra cântărețului, deoarece încălca normele contractuale ale emisiunii, risca descalificarea și, mai mult, putea fi nevoit să plătească 100.000 de euro.

Ne-am împăcat după ce și-a cerut iertare în genunchi. Nu suntem, însă, prieteni. Ne-am mai intersectat pe la evenimente, doar ne salutăm. Am înțeles că producătorii voiau conflicte pentru rating. Dar el a întrecut orice vulgaritate. M-a înjurat tot timpul, într-un limbaj chiar pornografic. Chiar am avut un șoc atunci. Nu mă așteptam să fie așa de conflictual și fără motiv. Consideram că devenisem prieteni. Dacă-l loveam, aveam clauză în contract. Mă dădeau afară din emisiune și trebuia să plătesc 100.000 de euro , a mărturisit vedeta, potrivit Cancan.

Citește și: Bianca si Cornel Pasat au aflat sexul copilului. Vor avea un baietel!

CRBL, scandal monstru cu Andreea Tonciu

Cornel Păsat nu este singurul cu care CRBL a avut parte de un scandal monstruos în cadrul unei emisiuni televizate. Concurent în cadrul unui concurs, artistul a intrat în conflict cu Andreea Tonciu, care îi era colegă de echipă în acea perioadă. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele unul altuia, fosta asistentă TV acuzându-l la un moment dat pe CRBL de violență.

CRBL

[Sursa foto: Facebook]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri