27.1 C
București
marți, 30 mai 2023

Sora bărbatului care a pierit în tragedia de la Pasajul Unirii, rupe tăcerea! Femeia este răpusă de durere: „Noi trăim o dramă. Vreau să trimită psiholog pentru copii, pentru mama noastră”

Publicat peIn articol:


Accidentul tulburător care s-a produs vineri, 23 decembrie, la Pasajul Unirii din Capitală a șocat o țară întreagă. Un autocar în care se aflau 47 de persoane s-a izbit cu putere de limitatorul de înălțime.

Din nefericire, accidentul s-a transformat într-o adevărată tragedie după ce mai multe persoane au rămas blocate între fiarele contorsionate ale vehiculului.

Sora bărbatului grec are câteva întrebări, după moartea fulgerătoare a fratelui ei.

[Sursa foto: INQUAM]

Citește și: Biserica Ortodoxă Română, în doliu! Părintele Ovidiu Herbei a murit în săptămâna Crăciunului. „A plecat spre a colinda la Poarta Raiului”

Sora bărbatului mort vrea ca trupul neînsuflețit al fratelui ei să ajungă acasă

Din nefericire, mai multe dintre persoanele de origine greacă care se aflau în vehicul au avut nevoie de intervenția echipei de descarcerare pentru a fi eliberate.
Dintre acestea, 23 de persoane au ajuns la spital în stare extrem de gravă.

Citeste si: Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară! Cu cine se iubește vedeta- kfetele.ro

Citeste si: Carmen Tănase, la un pas de moarte.“Paralizie de la gât în jos!”- bzi.ro

La scurt timp după ce a ajuns pe mâna medicilor, unul dintre bărbați a murit.

Acesta a intrat în stop cardio-respirator și, chiar dacă personalul medical și-a dat toată silința, nu s-a mai putut face nimic pentru turistul grec.

Acum, sora bărbatului, Vasso Chlopsiou, este distrusă de durere și vrea să primească cât mai repede trupul neînsuflețit al fratelui ei acasă, pentru ca familia acestuia să îl poată conduce pe ultimul drum.

Vasso are și câteva întrebări pentru societatea care a pus la punct excursia la care au luat parte grecii, pentru că aceasta nu înțelege de ce exista un singur șofer.

„Noi trăim o dramă. Vreau să trimită psiholog pentru copii, pentru mama noastră. Ce să fac cu mama? Este distrusă. Ea și-a trimis copilul în țară în concediu, de Crăciun, împreună cu soția lui. Și vreau cât de repede să recuperăm trupul fratelui meu. Vreau să ajungă aici. Ce au făcut… Șoferi fără experiență să pună? Și nu exista al doilea șofer pentru că a avut o intoxicație alimentară? Și nu a fost înlocuit… De ce?”, a spus Vasso Chlopsiou, sora decedatului, notează Observator.

Citește și: „Copilul meu va plăti pentru ce a făcut” Tatăl băiatului care a lovit 6 copii pe trecerea de pietoni din Petroșani și l-a ucis pe Cosmin reacționează. Bărbatul a dezvăluit de ce a fugit fiul său de la locul tragediei

Bărbatul care se afla la volan dă vina pe sistemul gps pentru producerea tragediei, și asta pentru că programul i-ar fi indicat să traverseze Pasajul Unirii prin interior, fără să indice care este limita de înălțime pentru parcurgerea acestuia.

Accidentul de la Pasajul Unirii

[Sursa foto: INQUAM]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri