21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Soția lui Nosfe își strigă durerea în versuri! Poezia compusă soțului ei a provocat lacrimi și emoție

Publicat pe


Mădălina Crețan (37 de ani), soția lui Nosfe, rapperul de la Șatra B.E.N.Z, pe numele lui real, Darius Vlad Crețan, îi păstrează vie memoria artistului.

Acesta s-a stins din viață anul trecut, pe 16 octombrie, în urma unui infarct, chiar la el acasă, și de atunci soția lui e „chinuită” de multe doruri. Postează mesaje în care își strigă durerea pe rețelele de socializare, i-a făcut chiar și o expoziție “In memoriam”, pe 24 martie, atunci când Nosfe ar fi împlinit 38 de ani, cu haine, desene, ochelari de soare și albume care i-au aparținut artistului, iar acum i-a compus o poezie de dragoste care sună cam așa:

Cât de tare îmi lipsești, aș vrea să știi / Nu e o zi în care în minte să nu-mi fii / Dimineți în care privirea îmi e pierdută pe geam / Și tot ce îmi doresc e lângă mine să te am / 

Clipă de clipă aș vrea ca tu să-mi fii aici / Pe cât în lipsa ta, mă sufocă prezența-mi aici / Și mă întreb în fiecare zi de ce Dumnezeu te-a dus pe tine ACASĂ / În timp ce pe mine m-a lăsat în casă

De ce suntem energie, dacă ochii meu nu te văd, urechile mele nu te aud, mâinile mele nu te simt?

Și știu că ești bine, și totuși, poate sunt egoistă, te vreau aici lângă mine, ai vrea să te mint?

„Deși știu că mă simți, fiindcă și eu te simt”

Și oricât de mult aș vrea să mă-ntorc în timp, / La infinit să trăim tot ce a fost sublim / Și oricât de mult mă rog în fiecare seară cu ardoare / Nimic din lumea asta materială nu-mi poate da înapoi lumina ta de soare arzătoare.

Cu dragoste de la Tziga, pentru toți cei care simt!”, a transmis Mădălina Crețan a cărei dragoste pentru soțul ei, regretatul artist Nosfe, ar putea muta munții din loc.

Între soția lui Nosfe și rapperul de la Șatra B.E.N.Z este o legătură puternică și dincolo de moarte. 

Ne-am iubit și ne iubim în continuare. Eu nu cred că o astfel de iubire are cum să se oprească așa…”, ne-a mai spus, acum câteva luni,  soția de artist, așa cum se numește pe pagina ei de Instagram, Mădălina Crețan.

Mădălina a dat dovadă de multă putere și a demonstrat…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri