6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Sportiva româncă Andreea Rabciuc ar fi fost găsită moartă într-un canal din Roma, la un an de la dispariție. Descoperirea care le-a dat fiori până și anchetatorilor

Publicat peIn articol:


În luna martie a anului trecut, în noaptea de 11 spre 12, Andreea Rabciuc a fost dată dispărută, după ce a petrecut alături de iubitul ei și încă un cuplu, într-o rulotă din zona Montecarotto.

Acolo, după o ceartă cu Simone Gresti, campioana româncă la tir ar fi plecat pe șoseaua Montecarottese pentru a se întoarce în Jesi.

Din acel moment, însă, tânăra nu a mai fost de găsit, timp în care telefonul ei a rămas la iubit, principalul suspect în acest caz.

Citește și: Aurica a dormit câteva luni lângă cadavrul soțului ei, dintr-un motiv absolut șocant! Rudele femeii de 63 de ani au făcut descoperirea macabră: „Când am intrat, l-am văzut pe pat”

Sportiva româncă Andreea Rabciuc ar fi fost găsită moartă într-un canal din Roma, la un an de la dispariție

[Sursa foto: Facebook ]

Cazul dispariției Andreei Rabciuc adus din nou în atenția anchetatorilor

Recent, însă, la mai bine de un an de la dispariția tinerei, în zona Pigneto, periferia Romei, într-un parc pe via Fiermamosca 114, a fost găsit un cadavru. Pe data de 1 iulie, un schelet a fost scos la suprafață în urma unor lucrări efectuate cu un excavator. 

Citeste si: Constantin Enceanu și sora lui Petrică Mîțu Stoian s-au împăcat. Cei doi au îngropat securea războiului la festivalul regretatului artist: „Mă rugam la Dumnezeu să pot să mă stăpânesc”- kanald.ro

Citeste si: Rușii anunță că Ucraina a atacat Moscova cu drone. Primele imagini de la fața locului| VIDEO- stirileprotv.ro

Potrivit primelor cercetări, semnalmentele găsite pe cadavrul descoperit îngropat ar aparține unei femei în vârstă de 30 de ani, vârstă apropiată de anii pe care Andreea, văzută, spun martorii, în Roma, îi avea la momentul dispariției, respectiv 28 de ani.

Citește și: Ce s-a întâmplat la înmormântarea Anamariei, fetița de 12 ani găsită fără suflare într-un apartament din Berceni. Gestul total neașteptat, făcut de mama copilei: „Oare de ce?”

Ba mai mult decât atât, anchetatorii ajunși la fața locului au găsit și un colier care ar fi aparținut tinerei românce. Însă, rămâne de văzut, în urma probelor ADN, dacă rămășițele descoperite aparțin sau nu campioanei de tir.

Însă, de cealaltă parte, în tot acest timp, acuzat de sechestrare de persoane și trafic de substanțe interzise, Simone Gresti, iubitul sportivei, a negat orice implicare a sa în dispariția româncei.

Citeste si: „Daniel a zis că s-au certat și după l-a lovit cu piciorul în burtă și n-a mai judecat ce face. A deschis dulapul din bucătărie.” Dana Roba a fost pusă la pământ de fratele lui Daniel Baciu- kfetele.ro

Citeste si: Rezultate finale după contestații Evaluare Națională 2023. Au fost publicate notele pe evaluare.edu.ro!- stirilekanald.ro

Citeste si: Fratele lui Daniel Balaciu, dezvăluiri referitoare la seara în care Dana Roba a fost atacată. Bărbatul susține…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri