12.8 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Surpriză de proporții la Surivor! Unul dintre cei mai iubiți concurenți este aproape de eliminare

Publicat pe


O nouă zi, o nouă situație tensionată la Survivor România, unde unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți este aproape de eliminare. Faimoșii au ajuns din nou la consiliu, după ce au pierdut prima imunitate a săptămânii.

Prima probă de foc a săptămânii a fost câștigată destul de categoric de Războinici. Lucianna Vagneti și Alexandra Ciomag au adus punctul decisiv, după un duel cu Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. Astfel, prima imunitate a săptămânii la Survivor România s-a încheiat cu scorul de 7-3. Ulterior, a venit un nou moment crucial pentru Faimoși.

Vezi și Scandal penibil la Survivor! Două concurente se acuză între ele că și-au furat, una alteia, lenjeria intimă: „Tu crezi că eu port chiloții tăi”

Faimoșii propuși pentru eliminarea de la Survivor România

Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au obținut colanele de imunitate personală, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări.

Zmărăndescu a propus-o pe Ada Dumitru pentru eliminare, în timp ce Ștefania l-a selectat pe DOC. De altfel, aceasta l-a acuzat pe rapper că este lipsit de bun simț, că lucrurile în echipă nu merg din cauza lui și că își dorește din toată inima să-l vadă plecat.

Trebuie amintit că DOC și Ada au fost nominalizați și săptămâna trecută, dar au reușit să rămână în competiție. De această dată vor avea un adversar pe cinste, după ce Ionuț Iftimoaie a fost nominalizat de coechipierii săi de la Survivor

Ionuț Iftimoaie este propus pentru eliminarea de la Survivor

Ionuț Iftimoaie a fost alegerea generală a Faimoșilor. Așadar, luptătorul va avea din nou clipe tensionate. Vă reamintim că, săptămâna trecută, Iftimoaie a avut parte de un scandal monstru cu  Alin Chirilă. Cei doi au avut un conflict uriaș în cadrul unei probe de la Survivor România 2023. Practicantul MMA l-a prins pe Iftimoaie cu un procedeu interzis, iar acesta acesta a avut o ieșire nervoasă.

Dacă mai faci odată asta, îți f** un pumn și te ia dracu”, a tunat Ionuț Iftimoaie, lui Alin Chirilă. „Hai mă, lovește-mă, hai!”, a răspuns Războinicul, care s-a îndreptat spre Iftimoaie. „Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, a continuat Ionuț Iftimoaie.  În cele din urmă, moderatorul concursului TV, Dan Pavel, a fost nevoit să oprească acea probă.

Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]

Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri