22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Surpriză! Georgina Rodriguez a plecat din Arabia Saudită! Motivul pentru care iubita lui Cristiano Ronaldo l-a lăsat singur pe celebrul fotbalist chiar în ziua în care a înscris patru goluri pentru Al Nassr

Publicat peIn articol:


Georgina Rodriguez (29 ani) îi calcă pe urme celebrului său iubit, Cristiano Ronaldo (38 ani)! Fotbalistul câștigă o adevărată avere din reclame, astfel că, într-un top al celor mai bogați sportivi, el ocupă poziția fruntașă! Acum, și partenera sa de viață pare să fie în atenția firmelor de top, ofertele pentru sud-americancă venind pe bandă rulantă.

Trecerea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr a făcut-o pe Georgina Rodriguez mai vizibilă ca niciodată.
Știrile cu ea sunt pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume, iar ultimele sale apariții la evenimentele grandioase organizate în zona arabă au aratat-o pe logodnica lui CR7 strălucitoare. Atitudinea și, mai ales, ținutele alese, toate cu gust, au trezit un interes pentru Georgina în zona fashion-ului, iar ultimul contract pare a fi unul fabulos.

Georgina Rodriguez a plecat din Arabia Saudită pentru a fi imaginea unei celebre case de modă

Georgina Rodriguez este imaginea noii campanii de primăvară-vară 2023 a unei celebre case de modă din Europa. Pe site-ul oficial al firmei de fashion, a apărut deja ședința foto cu iubita lui Cristiano Ronaldo, iar în dreptul ei se arată clar că pentru prima dată în istorie, brand-ul celebru folosește ca ambasador al hainelor sale o persoană care este pe buzele oamenilor din întreaga lume.

Georgina Rodriguez este potrivită pentru această campanie fashion, întrucât ea întruchipează ideea de femeie încrezătoare și conștientă de sine.

„Georgina a apărut întotdeauna ca o femeie aliniată cu lumea mea și este reprezentarea perfectă a celor care poartă creațiile mele”, a comentat designerul pe site-ul oficial al casei de modă.

Georgina Rodriguez se află în aceste zile la Madrid

Georgina a plecat din Arabia Saudită pentru lansarea campaniei, chiar în ziua în care Cristiano Ronaldo a jucat extraordinar în ultimul meci de campionat, în care a înscris 4 goluri, toate ale partidei, câștigată de echipa în fața celor de la Al Wehda. Iubita lui CR7 se află la Madrid, de unde a și postat deja, din fața magazinelor casei de modă pe care o reprezintă. Ea va rămâne câteva zile și va participa la toate evenimentele fashion în care este implicată. Imediat ce ele se vor termina, ea va reveni în Arabia Saudită, unde va trebui să se adapteze din nou stilului de viață impus în zonă.

Citeste si: Cristi Borcea, mărturisi dureroase din vremurile în care a fost la închisoare: „Sărbătorile erau cele mai dureroase”. Cum arăta, atunci, o zi din viața afaceristului- kanald.ro

Citeste si: Cansu Dere, protagonista serialului ”Infidelul”, este de negăsit după cutremurul din Turcia- stirilekanald.ro

Sancțiunile riscate de Georgina Rodriguez în Arabia Saudită

Georgina Rodriguez  s-a mutat în Riyadh, Arabia Saudită, la începutul anului 2023, după ce Cristiano Ronaldo (37 de ani) a semnat cu Al-Nassr. Până la acest moment, fostul model s-a comportat exemplar în public, în țara musulmană, și a dovedit că poate urma și respecta regulile stricte impuse de statul arab.

Astfel că, diva din Argentina a fost nevoită să își schimbe radical viața și stilul vestimentar, ea fiind adepta ținutelor sumare în Europa.

Femeile venite în Arabia Saudită riscă sancțiuni deloc de neglijat în cazul în care se abat de la regulile statului. Acestea trebuie să poarte o ținută care le acoperă corpul din cap până în picioare, fără să lase părți descoperite, scrie digisport.ro. În acest caz, Marca notează că primele sancțiuni pentru femeile venite din afara Arabiei Saudite care nu respecte codul vestimentar sunt amenzi în valoare de 25 de euro și ulterior 50 de euro. Însă, sunt șanse foarte mari ca arabii să închidă ochii și să tolereze posibilele apariții publice neconforme ale Georginei Rodriguez, pentru a nu strica relația cu Cristiano Ronaldo.

Ce reguli stricte trebuie să respecte iubita lui Ronaldo în statul musulman

Deși femeile din Arabia Saudită au primit numeroase libertăți în ultimii ani, țara rămâne una restrictivă, iar femeile au mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Astfel,  iubita lui Ronaldo   va trebui să se conformeze și să respecte o serie de reguli. Iată câteva dintre acestea, conform digisport.ro:

Citeste si: “Nu mă mai căutați.” Ce hotărâre a luat Marius Elisei după ce a ajuns să fie bombardat cu apeluri, după despărțirea de Oana Roman- kfetele.ro

Citeste si: Cansu Dere, actrița principală din serialul ”Infidelul”, disparută în urma cutremurului din Turcia? Presa internațională, împânzită de zvonuri- radioimpuls.ro

 

  • Georgina va trebui să poarte abaya în public, adică o ținută, de obicei de culoare închisă, care acoperă corpul din cap până în picioare.
  • Argentiniana va trebui să renunțe la hainele strâmte și scurte și să adopte un stil modest și discret.
  • Iubita lui Ronaldo nu are voie să mănânce, să bea sau să fumeze în public în timpul Ramadanului, între lunile martie și aprilie.
  • Întrucât nu este musulmană, Georgina nu are voie să viziteze Orașele Sfinte, cum ar fi Mecca sau Medina, dar și alte situri naturale sau monumente. Potrivit sursei citate, pentru a face aceste lucruri, atât Georgina, cât și Cristiano Ronaldo, au nevoie de permisiune specială.
  • Partenera starului portughez nu are voie să aducă și să consume alcool în Arabia Saudită. De asemenea, interzise sunt și produsele din porc.

 

 

 Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri