6.8 C
București
joi, 29 februarie 2024

Tanzania: O destinație fascinantă în inima Africii plină de delicii culinare la orice pas!

Publicat pe


Tanzania, considerată de cele mai multe ori drept „comoara ascunsă a Africii,” nu este doar o destinație fascinantă, ci și o țară cu o bucătărie variată și bogată. În această călătorie culinară virtuală, ne vom opri la cinci delicatese must-try care definesc autenticitatea gastronomică din Tanzania.

Ugali: Ar putea fi primul preparat de pe listele românilor care ajung în Tanzania pentru că este considerat drept mămăliga albă a Africii. Ugali care înseamnă „terci” are rădăcini adânci în cultura locală dar și în alte state precum Rwanda sau Malawi. În Africa, ugali mai poartă denumirea de „nsima”, „fufu” sau „pop”. Această mâncare are la bază făină de porumb și apă. Cu o consistență densă, ugali este adesea modelat în bile și se poate servi ca garnitură alături de alte delicatese făcute din carne sau pește, însă se poate consuma și cu legume fierte sau varză.

Nyama Choma: Preparatul semnifică o „carne…



Sursa: www.kudika.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri