4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Teatrul Improbabil, acum pe Spotify sub numele „Theatre on demand”

Publicat pe


Teatrul Improbabil este acum pe Spotify sub numele „Theatre on demand.” Teatrul sonor este acum la el acasă, în locul în care numai sunetul contează și unde oamenii pot da play unui spectacol oricând își doresc.

Acum știi șpilul: când dă șoferul de taxi prea tare matinalul de la radio, dai și tu mai tare spectacolul în căști. Când toată lumea din metrou pare că nu se oprește din vorbit pe lângă tine, alegi un spectacol în care să te poți scufunda. Sau poate vrei să faci o sesiune de curățenie pe ritmuri culturale. Nu contează locul sau momentul, contează că poți să dai de un spectacol fresh de teatru cu un singur search pe o platformă pe care o ai deja în telefon.

Acum sunt disponibile pe Spotify cele 12 spectacolele deja lansate, deci ai de unde alege, trebuie să știi doar dacă vrei să plângi, să râzi, să te înfurii sau să rămâi pe gânduri.

Iar pentru cei care sunt mai curioși din fire sau care vor să susțină Teatrul Improbabil, de astăzi îi puteți găsi și pe Patreon. Mai vezi un behind the scenes, mai mergi la o petrecere împreună cu ei, poate chiar vrei să îți auzi vocea într-un spectacol sau să participi la repetiții cu actorii și regizorii. Există câte un tier pentru orice buget și curiozitate din lumea teatrului sonor ai avea.

Poți da un check ca să descoperi o lume improbabilă pe Patreon.

Teatrul Improbabil urmează să lanseze curând o nouă stagiune, pe care o veți auzi în avanpremieră la petrecerea de lansare sau, dacă ești generos, pe Patreon. Toate spectacolele stagiunii vor fi urcate mai apoi pe contul oficial de Spotify al teatrului, așa că nu uitați să le dați un follow aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri