19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

Tendințe în modă în sezonul toamnă-iarnă 2023-2024

Publicat pe


Maurice Munteanu și Daria Georgescu au realizat o selecție cu cele mai HOT tendințe în modă în sezonul toamnă-iarnă 2023-2024.

The square

Fără nici o legătură cu filmul lui Ruben Östlund, îți pot spune că eșarfele și-au depășit condiția de bază – sunt mai mult decât un accesoriu, au acea capacitate de a defini stilul celei care le poartă. Alege eșarfe mari, generoase, și poartă-le peste orice, inclusiv peste paltoane sau peste rochii de seară. De la cașmir & mătase până la materiale tehnologice, totul este permis.

Take a bow

Salutăm acest trend prin excelență optzecist și readus la viață într-o nouă formulă easy-glam de case precum Saint Laurent sau Balenciaga. Cămașa sau rochia cu fundă supradimensionată trebuie să facă parte obligatoriu din arsenalul tău de seducție. Sfat: poartă un colier din aur masiv peste fundă – efectul este senzațional și foarte cinematografic.

Tendințe în modă în sezonul toamnă-iarnă 2023-2024: Bauhaus

Combinațiile alb & negru nu mai au nevoie de nici o prezentare, deși ai putea fi surprinsă de dinamica stilistică propusă de Balmain, Sacai sau Valentino. Poți alege să mixezi piese între ele sau poți purta rochii cu imprimeuri grafice în alb și negru. Sigur, un detaliu foarte important sunt bijuteriile – alege piese masive din rășină, evident în aceleași tonuri, pentru a completa un astfel de look dramatic, sexy, etern.

Mon truce en plumes

Nimeni nu vorbește mai bine despre pene decât regina neîncoronată a cabaretului parizian, Zizi Jeanmaire – penele pot fi aplicate peste orice – peste un cardigan din lână, la decolteul unui top din jerse, la mânecile unui kimono, pot decora o rochie de seară. Arată superb în combinație cu bijuterii din cristale & un styling retro, dar ușor minimalist, tocmai pentru a tempera efectul teatral.

Tendințe în modă în sezonul toamnă-iarnă 2023-2024: Roșu cardinal

Chestiunea foarte importantă care apare atunci când vorbim despre o rochie roșie sunt pantofii. La o rochie roșie cel mai bine arată tot o pereche de pantofi roșii. Sigur, nu e obligatoriu, dar vorbim de un caz stilistic ideal. Evită să mixezi roșu cu negru și mizează pe forța incredibilă a acestei nuanțe seducătoare, deja o rețetă clasică când vine vorba despre modă, nu neapărat despre tendințe.

Hot pants

Deși incredibil de scurți, pantalonii noului sezon nu urmează deloc o direcție pin-up, ci mai degrabă una profund minimalistă, dar cu accente glamour. Westwood, Valentino, Ferragamo, dar mai ales Miu Miu propun variante intelectualizate ale acestui produs care a făcut istorie pe cetățene precum Marilyn Monroe, deci îi scot din zona de show și îi plasează în galeria marilor clasici. Pentru că, iată, poți obține un look chiar sobru, deși porți o astfel de pereche de pantaloni.

You pass the butter

Caldă, luxoasă, confortabilă – așa ar putea fi descrisă această nuanță…



Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri