-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Theo Rose, prima reacție după ce Carmen Harra a prezis că se desparte de Anghel Damian! Artista nu a mai suportat: „O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în cifre”

Publicat peIn articol:


Theo Rose le-a făcut o mare bucurie fanilor săi atunci când a anunțat că este însărcinată și că urmează să-l facă tătic pe Anghel Damian. Ei bine, însă, la scurt timp după ce s-a aflat fericita veste, Carmen Harra a făcut o predicție, mai precis că relația celor doi tineri viitori părinți ar urma să se destrame pe viitor.

Bineînțeles că, după previziunile clarvăzătoarei, mama lui Theo Rose a sărit în apărarea fiicei și a ginerelui său, spunând că cel mai indicat ar fi ca lumea să nu-și mai dea cu părerea despre viața artistei și a regizorului, pentru că ei știu cel mai bine ce au de făcut, indiferent de situație.

Citește și: Theo Rose, gest neașteptat pe scenă: „Dansează și copilul”. Totul s-a întâmplat sub privirile lui Anghel Damian

Ei bine, însă, recent, la rândul său, a venit cu o serie de declarații despre previziunile lui Carmen Harra, dar și despre replica pe care mama sa i-a dat-o clarvăzătoarei, la scurt timp după predicțiile acesteia.

Citeste si: Mama Geta, comportament ilegal la volan- kfetele.ro

Citeste si: La ce oră se măsoară tensiunea arterială. De ce valorile trebuie monitorizate constant?- bzi.ro

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit pe cine o fi supărat mama. Când văd că o doamnă numerolog a zis ce a acitit ea acolo în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii. Dacă te uiți în cifre, așa scrie, că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart.

Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat (n. red. înjurături). Au scris articole că e scandal între mama lui Theo Rose și nu știu cine, când chestia asta nu a existat”, a declarat Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

Anghel Damian, extrem de grijuliu cu Theo Rose

Anghel Damian demonstrează încă de la început că este un tătic pe cât se poate de responsabil, iar acesta face tot posibilul pentru ca viitoarea mămică, Theo Rose, să treacă cu bine peste acest început de sarcină.

Citește și: Carmen Harra a reacționat imediat, după ce mama lui Theo Rose i-a criticat predicția! Clarvăzătoarea a prezentat dovezi: „Ei nu sunt suflete pereche”

Bineînțeles, chiar Theo Rose l-a lăudat pe viitorul tătic, spunând că este foarte grijuliu.

„E grijuliu ca cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta.”, a declarat Theo Rose, în cadrul unei emisiuni TV.

Theo Rose și Anghel DamianSursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri