21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Ți se rupe sufletul! Ce dorință are Dana Roba și pentru ce se luptă să trăiască: „S-a ridicat în fund și a spus că vrea să…”

Publicat peDana Roba s-a trezit, este conștientă și își amintește tot ce s-a întâmplat. Starea ei este încă una critică, iar medicii fac tot ce pot să se bucure de o recuperare totală.

Sora Danei Roba a ținut mereu fanii la curent cu starea make-up artistei. Recent, a dezvăluit că Dana se simte mai bine, este conștientă, s-a ridicat în fund, iar medicii o țin mereu sub supraveghere.

„Dana are progrese, este conștientă și își amintește tot calvarul, tot ce i s-a întâmplat. Încă este sub tratamentul care l-a avut până acum. A început să facă terapie la picioare în mod special. I-au fost scoase ghipsurile de la mână pentru a i se face raze. A avut practic zdrobite tendoanele și oasele de la mâni. 

Vor medicii să vadă evoluția tendoanelor. Dacă oasele și tendoanele nu i s-au prins bine, va trebui operată”, au spus apropiații vedetei pentru fanatik.ro.

Ce dorință are Dana Roba și pentru ce se luptă să trăiască

Dana Roba are și o mare dorință. Ea luptă pentru a se recupera doar pentru fetițele ei. Dana vrea să se întoarcă acasă sănătoasă pentru a avea grijă de ele.

„A deschis ochii, s-a ridicat în fund și când a pus-o înapoi a vomat sânge.  Ea vrea acasă, vrea să-și vadă fetele. A spus că vrea să se întoarcă să la fetițele ei să aibă grijă de ele. Este dorința ei cea mai mare”, au spus cei din anturajul Danei.

Mai mult, vedeta dorește să povestească prin ce chin a trecut atunci când își revine.

„Cu siguranță, când ea va fi capabilă și când va decide vă va da toate detaliile despre ea. Momentan este tot în spital, are imunitatea scăzută și încercam să o protejăm cât putem de mult. Oricum rugăciunile voastre, ale noastre, au ținut-o în viață”, au mai spus apropiații vedetei.

Dana Roba a transmis câteva cuvinte sfâșietoare de pe patul de spital. Sora ei a făcut totul public și roagă pe toată lumea să se roage pentru sănătatea Danei.

Dana Roba a suferit două intervenții chirurgicale, însa starea sa de sănătate este în continuare una foarte gravă. Potrivit medicilor va rămâne probabil cu sechele tot restul vieții. Chiar și așa, Dana a reușit să le transmită un mesaj oamenilor care i-au fost aproape în toată această perioadă.

Sora ei, Lidia Roba, i-a ținut pe toți la curent cu situația make-up artistei și a transmis pe rețelele de socializare cuvintele spuse de aceasta.

„Dragelor, vă mulțumesc pentru implicarea voastră și susținerea voastră. Dana are progrese dar încă are nevoie de noi și de rugăciunile noastre. Numai Dumnezeu o poate feri de toate pericolele și riscurile care îi stau în față. Ea vă mulțumește pentru tot”.

Dana Roba zace pe un pat de spital, iar familia ei este la cuțite. Din ce cauză au ieșit discuții între membrii familiei! Totul a pornit se pare de la bani.

Au…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri