-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Trupa A.S.I.A., revenire de excepție pe scenă!: «Am acceptat din prima!»

Publicat pe


După 16 ani de la destrămare, trupa A.S.I.A. a urcat din nou pe scenă, pentru un concert-eveniment. Reunirea a fost posibilă la invitaţia sopranei Iana Novac, care a susţinut luni seară la Sala Palatului din Capitală un spectacol aniversar la împlinirea a 20 de ani de carieră. 

Cele patru soliste au stors lacrimile celor din public, în concertul de luni de la Sala Palatului

Ieri, Iana şi-a sărbătorit şi ziua de naştere, a împlinit 39 de ani, aşa că a considerat acest eveniment, care a fost prezentat de maestrul de ceremonii Octavian Ursulescu, cel mai frumos cadou. Şi pe bună dreptate.

Atunci când Anca, Sorana, Iana și Anemona au urcat pe scenă și au interpretat cele mai cunoscute refrene ale trupei A.S.I.A., toată Sala Palatului a fost în extaz! Fetele s-au bucurat de aplauze și au izbucnit în lacrimi! Le-a fost dor de public, de scenă, de emoții și le-au primit cu inima deschisă.

Suntem fericite pentru că ne-am reunit! Nici nu știam cât de dor îmi este de ele! Este o parte din viața mea pe care am trăit-o intens și mă bucur că nu s-a terminat și că urcăm iarăşi pe scenă împreună. Este cel mai frumos cadou pe care putea să mi-l ofere viața. Au început să curgă, așa cum era normal, propunerile de a cânta din nou împreună. Au existat dintotdeauna. Nu știm ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea”, a declarat Iana Novac, pentru Click!

Pentru această reunire, toate  fetele au făcut un efort deosebit

Pentru această reunire, toate fetele au făcut un efort deosebit

„Bineînțeles că am acceptat din prima și am venit lângă ea să o sprijinim. Cu siguranță o să facă și ea la fel atunci când o să avem nevoie”, ne-a spus şi Anca Neacșu.

Pentru a putea fi reunite și a cânta în această formulă cu această ocazie, Sorana și-a amânat o expoziție în Dubai, Anca a mai amânat puțin plecarea într-un turneu în America, iar Anemona și-a întârziat plecarea la Londra, acolo unde trebuia să fie alături de studenții ei.

Suntem aici cu toate, pentru un scop nobil!”, a spus Anemona. „Astea sunt momente unice, să ne întâlnim după atâția ani în formula asta în care noi nu am mai cântat până acum, mi se pare atât de interesant”, a completat Sorana. Sursa: click.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri