1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Tzancă Uraganu a fost jefuit! Manelistul oferă o recompensă colosală pentru cei care îl vor ajuta să găsească hoții: „Mai mult ați făcut deranj, nu ați găsit banii!”

Publicat peIn articol:


Tzancă Uraganu a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare, după ce hoții i-au spart apartamentul din Pipera. Manelistul a chemat poliția, iar acum încearcă să-i găsească pe cei care l-au jefuit.

Citeste si: Tzancă Uraganu, primele declarații după ce s-a certat cu un preot în biserică: „Mirosea foarte tare a alcool”

Tzancă Uraganu: „O să plătiți, nu o scăpați!”

Mai mulți polițiști au ajuns duminică acasă la Tzancă Uraganu, după ce manelistul a depistat că i-a fost spartă locuința. Din primele informații oferite de artist pe rețelele de socializare, hoții ar fi reușit să fure câteva lucruri care nu erau, însă, de valoare: „Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia
care nu știu ce să mai facă…Ați spart apartamentul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști, pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ași fi așteptat voi.

Citeste si: Tzancă Uraganu a dat cărțile pe față! Manelistul a spus câtă școală are: „E mai bine așa!”

Citeste si: Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”- kfetele.ro

Citeste si: Scandalul „Visarion Alexa” ia amploare după o nouă acuzație de agresiune din partea altei enoriașe. Ce a pățit aceasta- bzi.ro

Toți banii pe care îi am eu sunt pe card. Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ați luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu prea contează.”, a declarat cântărețul, în mediul online.

Tzancă Uraganu

[Sursa foto: Facebook]

Tzancă Uraganu, recompensă de 10.000 de euro pentru cei care îl vor ajuta să prindă hoții

Chiar dacă autoritățile au deschis în aceste momente o anchetă și fac cercetări pentru a afla cine a spart locuința manelistului, Tzancă Uraganu nu vrea să stea cu mâinile în sân. Artistul a anunțat că este pregătit să ofere o recompensă uriașă pentru cei care îl vor ajuta să prindă hoții: „Cine mă ajută să descopăr hoții va primi 10.000 de euro recompensă. Țin să anunț că au fost patru persoane.”, a mai spus Tzancă Uraganu, pe rețelele de socializare.

 Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri