7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Ultimele cuvinte pe care Shara i le-a spus mamei sale, cu doar trei ore înainte să sfârșească tragic! Minciuna i-a fost fatală adolescentei de 16 ani

Publicat peIn articol:


Cazul Sharei, adolescenta de doar 16 ani care a murit în condiții suspecte în locuința unui tânăr, a șocat o țară întreagă. Fata plecase spre Piatra Neamț împreună cu o prietenă pentru a participa la un concurs școlar, însă la gara a fost așteptată de un băiat în vârstă de 19 ani pe care îl cunoscute în mediul online.

Din nefericire, tânăra urma să-și piardă viața în timp ce înteținea relații intime cu acesta, din cauza unei sângerări puternice. Acum, noi detalii cutremurătoare ies la suprafață în acest caz terifiant. Se pare că Shara își mințise mama, cu doar câteva ore înainte ca tragedia să se întâmple.

Ce i-a spus Shara mamei sale?

În data de 30 iulie, Sarah a spus că pleacă de acasă pentru un concurs școlar, însă, din nefericire, totul a luat o întorsătură terifiantă.
Tânara a fost așteptată de Mateo, un băiat din comuna Dumbrava Roșie, iar ulterior au plecat împreună la locuința acestuia, acolo unde s-a întâmplat și tragedia. În timp ce întrețineau relații intime, fata a început să sângereze foarte tare, iar Mateo s-a speriat și și-a sunat mama. Femeia a alertat autoritățile, însă pentru Sarah nu s-a mai putut face nimic. 

Citește și: Detalii cutremurătoare în cazul Sharei, fata de 16 ani care a decedat după o întâlnire intimă cu un tânăr! Tatăl adolescentei a stat de vorbă cu părinții băiatului. Este uluitor ce i-au spus aceștia bărbatului

În urma expertizei medico-legale, s-a constat că adolescenta a suferit o ruptură de vagin, care i-a provocat și moartea. De asemenea, experții au precizat și aceasta consumase substanțe interzise.

Cu doar câteva ore înainte de a-și pierde viața, se pare că Sarah și-a mințit mama, spunându-i că se afla deja la hotel și că se pregătește să doarmă. De asemea, i-ar mai fi spus și că au avut probleme cu hotelul, tocmai de aceea era și supărată.

Tot atunci, i-a spus mamei sale că se va întoarce pe data de 3 august, însă nu a mai fost așa.

Citește și: Ți se face pielea de găină! Tatăl Sharei, fata de 16 ani decedată după o întâlnire intimă cu un tânăr, povestește cum a primit vestea teribilă despre decesul copilului său: „Luați un loc. Stați jos!”

– „Aveți grijă. V-ați urcat în tren?

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric

Citeste si: „A fost un coșmar”. Ce a pățit o femeie de 58 de ani în timpul unei vacanțe petrecute la un hotel din Republica Dominicană- stirileprotv.ro

– Da. 

– Ce faceți? Pe unde ați ajuns?

– Am trecut de Mizil. 

– Alo Maria. Ce zici?

 Lasă-mă că avem probleme cu cazarea. E oribilă. Și orice cazare decentă e 400 de lei. Fix câți bani am la mine.

Citește și: Shara, tânăra de doar 16 ani găsită moartă după ce a întreținut relații intime cu un băiat, a fost abuzată!? Tatăl fetei face declarații cutremurătoare: „ Eu cred că i s-a…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri