-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Vlăduței Lupău, după ce a ajuns la spital! Fanii au fost primii care au aflat: „Început de pneumonie”

Publicat peIn articol:


Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde păstrează frecvent legătura cu fanii ei și îi ține la curent pe aceștia cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu admiratorii atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că artista nu prea s-a simțit bine în ultima perioadă, motiv pentru care a decis să meargă la spital pentru a primi un tratament medicamentos. Cântăreața a precizat că febra nu îi scade deloc și se confruntă cu puroi în gât și, mai mult decât atât, a aflat că are și un început de pneumonie.

Citește și: Vlăduța Lupău a aflat motivul pentru care are probleme în ultima perioadă. Greșeala pe care a făcut-o după naștere. Artista trage un semnal de alarmă: „Dacă aș da timpul înapoi”

De asemenea, perioada aceasta este cu atât mai grea, căci este nevoită să stea la distanță de micuțul său, pentru a nu-i transmite viroza. 

Citeste si: Mama Geta, comportament ilegal la volan- kfetele.ro

Citeste si: La ce oră se măsoară tensiunea arterială. De ce valorile trebuie monitorizate constant?- bzi.ro

„O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile… credeam că-s voinică și îmi trece. M-am înșelat. Între timp am făcut și început de pneumonie… sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi când m-am decis să merg la spital. Nu stau lângă Iair, doar la depărtare și îmi pun 2 măști. Aveți grijă de voi că cică e o viroză puternică asta cu <>”,

a scris Vlăduța Lupău, pe pagina personală de Instagram.

Vlăduța Lupău a anulat un eveniment, din cauza problemelor de sănătate

Din nefericire, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în prezent, Vlăduța Lupău a fost nevoită să anuleze un spectacol la Chișinău, transmițându-le fanilor acest lucru pe pagina personală de Instagram.

”Bătăia de joc” Vlăduța Lupău, scoasă din minți pe aeroport. Ce situație a fost nevoită să suporte artista, în drum spre casă

”Din motive de sănătate, nu ajung azi la spectacolul de la Chișinău. Ne vedem la următorul”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram, direct de pe patul de spital.

Vlăduța Lupău

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri