9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

Un bărbat a descoperit după 6 ani de căsnicie că soția lui îi este soră! Au chiar și doi copii împreună: „Nu știu ce să fac”

Publicat peIn articol:


Povestea unui bărbat din Marea Britanie a făcut înconjurul lumii, asta după ce și-a povestit situația pe rețelele de socializare. Tânărul a fost abandonat la naștere, iar din acest motiv nu avea nicio informație despre familia lui biologică.

Cu toate acestea, însă, a reușit să-și întemeieze o familie, dar bucuria i-a fost umbrită după 6 ani de căsnicie, căci a aflat că soția lui îi este, de fapt soră.

Cum au descoperit cei doi că sunt, de fapt, frați

Bărbatul a povestit că cei ce au făcut descoperirea au fost chiar medicii. Femeia s-a îmbolnăvit, iar situația sa a fost cu atât mai gravă, căci a avut nevoie de un transplant de rinichi.

Citește și: „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 19 martie 2023. Vremea se încălzește ușor în toată țara. Maxime de 17 grade- kanald.ro

Citeste si: Reacția unui britanic când a văzut cum vorbesc elevii români engleză- stirileprotv.ro

În acest sens, apropiații acesteia au dorit să o ajute, așa că s-au făcut numeroase teste de compatibilitate, iar printre cei care au făcut testele respective a fost și soțul ei.

Ulterior, medicii au observat o asemănare genetică mult peste limita obișnuită între cei doi, motiv pentru care soții au fost supuși unor teste suplimentare, iar rezultatele acestora au arătat că sunt frați.

„Soția mea s-a îmbolnăvit imediat după ce s-a născut fiul nostru și acum are nevoie de un transplant de rinichi. Am verificat la rudele ei și niciuna nu era compatibilă sau un donator viabil. Am decis să mă testez pentru a vedea dacă pot dona. Zilele trecute am primit un telefon în care mi s-a spus că sunt compatibil. Medicul a spus apoi că vrea să facă teste suplimentare din cauza unor informații din rezultatele testelor de țesut HLA (antigenul leucocitar uman). Nu am stat prea mult pe gânduri și am fost de acord”,  a declarat bărbatul, potrivit Mirror.

Citește și: „Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi” Cristian, directorul unei școli din Tecuci, a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR. A lăsat în urma sa un băiețel

Citeste si: „I-am spus să plece și a plecat la 3 dimineața și s-a ajuns aici, ăsta e caracterul ei.” Fulgy a lansat noi acuzații pentru Bia Khalifa- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 18 martie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Hande Erçel și impresarul Hakan Sabancı formează cel mai nou cuplu: ”Totul merge bine, venim din vacanță”. Cum arată bărbatul care i-a furat inima faimoasei actrițe- radioimpuls.ro

Bărbatul susține că nu știe cum să procedeze în această situație, precizând că o cunoaște pe soția lui de 8 ani și s-au căsătorit în urmă cu 6 ani.

„Am fost șocat și confuz. Mi-a explicat că, din cauza modului în care informațiile ADN se transmit din generație în generație, un părinte la un copil ar putea avea o potrivire de cel puțin 50 la sută, iar frații ar putea avea o potrivire de 0-100%. Era rar să ai o compatibilitate mare între soț și soție. Am întrebat ce înseamnă asta. Suntem înrudiți- nu, nu glumesc. Și nu știu ce să fac mai departe, dar știu că ar putea fi greșit. Este soția mea și mama copiilor noștri”, a mai spus acesta.

Fotografie cu scop ilustrativ

[Sursa foto: PixaBay]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri