23.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

„Un frățior” Gabriela Prisăcariu a vorbit despre o nouă sarcină. Soția lui Dani Oțil, mai hotărâtă ca niciodată: „Încerc să mă fac înțeleasă!”

Publicat peIn articol:


A trecut un an de când Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit pentru prima oară părinți. Și-au întemeiat o familie frumoasă și recunosc că viața li s-a schimbat radical după nașterea micuțului Tiago, dar se pare că momentan nu se grăbesc să-i ofere o surioară sau un frățior fiului lor.

Iată ce părere are soția prezentatorului TV despre o nouă sarcină!

Citeste si: Problemele cu care Gabriela Prisăcariu s-a confruntat după ce a născut. A vorbit abia acum despre asta: „Era ceva rău”

Gabriela Prisăcariu: „N-am venit în Istanbul ca să facem un frățior, încerc să mă fac înțeleasă!”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil  au vrut să profite de puținul timp liber pe care l-au avut și au decis să plece într-o escapadă romantică, însă fanii nu s-au putut abține să nu aducă vorba despre posibilitatea ca blondina și prezentatorul TV
să se întoarcă cu o veste surpriză. Pentru că a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă are de gând să devină din nou mamă, vedeta a ținut să-și lămurească urmăritorii: „Ce voiam eu să vă zic… N-am venit în Istanbul ca să facem un frățior, am venit să dormim și să mâncăm. Încerc să mă fac înțeleasă. Vreau să dorm și să mănânc.”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, alături de fiul lor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Geta a făcut dezvăluiri emoționante chiar de ziua ei de naștere: „Mă simt singură. Același bărbat aș lua”. Mama fraților Sterp pare că nu a uitat de bărbatul care i-a fost alături atâția ani- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, diagnosticată cu cancer: „Nu aveam niciun simptom”. Cum se simte acum soția lui Viorel Lis- stirileprotv.ro

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu se gândesc momentan la al doilea copil

Nu este prima oară când Gabriela Prisăcariu vorbește despre posibilitatea ca ea și Dani Oțil să-și mărească familia. În urmă cu două luni, blondina dezvăluia în mediul online că ea și soțul ei nu sunt pregătiți încă pentru un al doilea copil:

Citeste si: ”Nu dă drumul la căldură” Ce a ajuns să facă fiul Gabrielei Prisăcariu din cauza lăcomiei lui Dani Oțil. Cum l-a surprins modelul pe Tiago

„Dani Oțil: Asta este o întrebare foarte bună (n.r. dacă mai vor un copil), dar nu… nu răspund!

Gabriela Prisăcariu: Eu știu că vă doriți să fim mai obosiți de atât, dar e ok, deocamdată suntem suficienți de obosiți.”, au declarat cei doi pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, alături de fiul lor

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri