23.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Un nou cutremur a avut loc în România, de această dată, în Vrancea. Este al doilea seism în doar câteva ore

Publicat pe  • Un nou cutremur a avut loc în România, de această dată, în Vrancea
  • Este al doilea seism în doar câteva ore

Un nou cutremur a zguduit, în urmă cu doar câteva minute, România. Seismul, petrecut în Vrancea, resimțit în mai multe orașe, vine la doar câteva ore după cel produs în județul Gorj astăzi, cu o magnitudine de 4,9 pe scara Richter.

Un nou cutremur a avut loc în România, de această dată, în Vrancea

Potrivit INFP, în ziua de 20 Martie 2023, la ora 23:49:25 (ora locală a României), s-a produs în zona seismică Vrancea, Buzău un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 140km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 56km SE de Sfantu-Gheorghe, 57km NV de Buzau, 58km E de Brasov, 68km V de Focsani, 70km N de Ploiesti, 97km NE de Targoviste.

Este al doilea seism care are loc în România în doar câteva ore.

Astăzi, la ora 16:02:16 (ora României), s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.9, la adâncimea de 15 km.

Seismul -a produs la 16km NV de Targu Jiu, 66km NE de Drobeta-Turnu Severin, 70km S de Hunedoara, 84km S de Deva, 97km E de Resita, 99km V de Ramnicu Valcea.”, se arată pe pagina oficială a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Citește și: Imagini după cutremurul de 4,9 din Gorj. Elevii, evacuați din școli. Seismul a fost surprins de camerele de supraveghere / VIDEO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri