2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Un român a adăpostit la el în casă o familie cu 12 ucraineni. La final, refugiații i-au lăsat o bancnotă, pe care au scris cu carioca un mesaj special. Ce-a aflat românul, abia după plecarea lor: “Vă rog, cine poate traduce?”

Publicat peIn articol:


Gestul unui român de a ajuta o familie cu 12 ucraineni i-a făcut pe refugiați să își arate recunoștința într-un mod cu totul deosebit. Ei au vrut să-i mulțumească bărbatului pentru ospitalitate, așa că i-au lăsat un mesaj emoționant, pe o bancnotă ucraineană.

Citeste si: VIDEO A început asaltul asupra Kievului! Turnul televiziunii din Capitală, atacat cu rachete

Modul inedit în care 12 ucraineni i-au mulțumit unui român pentru ospitalitate

O familie de ucraineni care a ajuns în România a reușit să îl impresioneze puternic pe un român care s-a oferit să-i găzduiască peste noapte. Chiar dacă le-a fost destul de greu să se înțeleagă din cauza limbii, cei doisprezece refugiați au încercat să-i mulțumească într-un mod inedit bărbatului pentru faptul că i-a ajutat.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

La plecare, ei i-au lăsat acestuia o bancnotă ucraineană, pe care au scris un mesaj emoționant: „Tocmai a plecat de la noi o familie mare de 12 persoane.

Se îndreaptă spre Polonia, respectiv Finlanda. Mai au mult de mers, săracii. Mulți copii mici. E extrem de real tot ce se întâmplă. Sentimentele sunt foarte intense. Deși comunicarea e destul de greoaie, totul e din priviri-ochii transmit tot. Au fost extrem de simțiți și recunoscători pentru găzduire. Ne-au lăsat un mesaj pe o bancnotă ucraineană-din inimioară bănuim că e de bine. Ne poate traduce cineva mesajul?”, a scris românul pe un grup destinat celor care ajută refugiații ucraineni, în dreptul unei imagini cu bancnota respectivă.

Mesajul unor ucraineni pentru un român care i-a găzduit peste noapte

[Sursa foto: Facebook]

Care a fost mesajul ucrainenilor pentru românul care i-a găzduit?

În urma mesajului postat de către bărbat în mediul online, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Citeste si: Ministerul Apărării din Rusia: Părăsiți imediat Kievul! Următorul plan al armatei ruse

Cei care cunosc limba i-au tradus imediat românului mesajul transmis de ucrainenii pe care i-a găzduit: „Din partea familiei Urekin. Mulțumim!”, au scris refugiații pe bancnotă, alături de o inimioară desenată cu carioca.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri