5.7 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Vasile Muraru, un ultim omagiu adus lui Alexandru Arșinel, în fața Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”: „Alexandru Arșinel e acum sus în cer, alături de doamna Stela Popescu”

Publicat peIn articol:


Vasile Muraru este aproape de prietenul său, Alexandru Arșinel, chiar și după moarte. Se va ocupa de toate rânduielile pentru ca marele actor să fie înmormântat așa cum se cuvine. Vasile Muraru este implicat trup și suflet pentru prietenul său alături de care a jucat pe scenă vreme de zeci de ani, anulându-și toate evenimentele și spectacolele pentru a se putea ocupa în liniște de înmormântarea regretatului actor.

Vasile Muraru și Alexandru Arșinel au fost foarte buni prieteni, acesta înlocuind-l pe regretatul actor în funcția de manager al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” în anul 2019, atunci când colegul său de breaslă a renunțat la acest statut.

Citeste si: Sicriul cu trupul lui Alexandru Arșinel, depus la Teatrul „Constantin Tănase”! Primele imagini de la priveghiul marelui actor

Vasile Muraru, un ultim omagiu adus lui Alexandru Arșinel

Vasile Muraru a ținut un discurs foarte emoționant în fața Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, în același loc în care și Alexandru Arșinel i-a adus un ultimul omagiu bunei sale prietene, Stelei Popescu, în anul 2017.

Citeste si: Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Citeste si: Familia lui Alexandru Arșinel a decis când va avea loc înmormântarea. Locul în care va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului

„Pentru noi a însemnat foarte mult, am mai spus-o. Ca și pentru acest teatru pe care l-am condus exemplar. Cea mai frumoasă amintire cu el vine de la un turneu făcut cu ani în urmă în Spania.

Românii așteptau autocarul cu noi cu două, trei ore înainte de spectacol. Și ne-au aplaudat ca la finalul unui show de zile mari. Ne va lipsi enorm…

Ne-a bucurat și pe noi, colegii lor, dar și pe spectatori, de fiecare dată. Am lăsat totul deoparte și ne-am adunat în jurul său, pentru un ultim omagiu.

Ar fi trebuit sa joc la Reghin în seara asta, dar lumea va înțelege de ce lipsim… Alexandru Arșinel e acum sus în cer, alături de doamna Stela Popescu, și de alții, și-i bucura pe îngeri. Sper să aibă grijă și de noi, cei rămași pe pământ!’,  a declarat Vasile Muraru, în fața Teatrului de Revistă „Constantin Tănase’, potrivit  impact.ro.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri