0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

„Viața e mai mișto după 40 de ani” Vica Blochina se bucură din plin de viață. Ce sfaturi le oferă femeilor aflate în relații toxice: „Nu vă lăsați calcate în picioare”

Publicat peIn articol:


Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. Încă de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor a reușit să-și clădească o carieră de succes.

Datorită carismei de care a dat întotdeauna dovadă a adunat de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la fiecare pas.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fosta balerină este o persoană foarte sinceră și asumată atunci când vine vorba de viața personală. Recent, vedeta a vorbit despre relațiile toxice și le-a oferit sfaturi prețioase femeilor care trec prin situații similare.

Ce sfaturi la oferă Vica Blochina femeilor aflate în relații toxice?

Vica Blochina  spune că viața este mult mai frumoasă după vârsta de 40 de ani, mai ales că vine la pachet cu foarte multe experiențe și lecții. Cu această ocazie, vedeta le-a îndemnat pe femei să nu stea niciodată în relații toxice, indiferent de situație. De asemenea, le-a sfătuit să nu se lase influențate de părerile negative ale celor din jur.

„Viața e mai mișto după 40 de ani, pentru că ai acumulat experiență și ești mai sigur pe tine și când ești. Sigurul lucru pe care vreau să-l transmit este să nu vă lăsați calcate în picioare, jignite, influențate de nimeni, nici de ăla pe care îl iubești, să zică că ești strâmbă, urâtă sau proastă.”, a mărturisit Vica Blochina pentru viva.ro.

Citește și: Vica Blochina nu va lipsi de la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica: „Au devenit ca familia mea”. Ce spune despre zvonurile privind domnișoarele de onoare| EXCLUSIV

Citeste si: Ce este și cum se manifestă antraxul cutanat? Boala de care sunt suspecți trei muncitori din Iași. Cum se răspândește- kanald.ro

Citeste si: NEWS ALERT. Prigojin s-a dus la Moscova! Ce s-a întâmplat când s-a întâlnit cu Putin- stirileprotv.ro

Cât despre viața sa sentimentală, Vica Blochina a precizat că nu își dorește să vorbească despre relațiile sale, întrucât este de părere că sunt subiecte foarte personale. Cu toate acestea, a precizat că iubește în prezent și se simte iubită.

„N-am vorbit despre relațiile mele și nu voi vorbi. Fac parte din mine, sunt ale mele. Iubirea are nevoie de liniște, ca și banul. Eu sunt foarte bine, sunt iubită, iubesc și asta e cel mai important.”, a mai spus vedeta  pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Vica Blochina a cedat și a izbucnit în lacrimi. Ajunsese la capătul puterilor: „Mi-e foarte greu să vorbesc. Am vrut să mor”

Vica Blochina trăiește viața din plin

Îndrăgita vedetă se bucură de viață  și nu ratează nicio ocazie atunci când vine vorba de distracție. Se consideră o persoană amuzantă și distractivă, motiv pentru care încearcă să se înconjoare de oameni la fel de pozitivi. Vica Blochina recunoaște cu se enervează repede, însă reușește să…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri