2 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Victor Dorobanțu, dezvăluiri inedite despre Jenna Ortega, actrița din serialul Wednesday: „Spune că este o fire rece”

Publicat pe


Victor Dorobanțu este unul dintre actorii români care au jucat în cunoscutul serial de pe Netflix, Wednesday și a oferit detalii din culise. Acesta a avut rolul lui „Thing” (n.r.ed mână), care a fost alături de membra familiei Addams pe tot parcursul șederii sale la Academia Nevermore. Actorul a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre filmările pentru serial, dar și despre colega sa de platou, Jenna Ortega.

Victor Dorobanțu, despre Jenna Ortega

Iluzionistul a vorbit despre colaborarea sa cu protagonista serialului, aducând numai cuvinte de laudă la adresa Jennei, admirându-i interpretarea și seriozitatea. Victor Dorobanțu a povestit cât de decicată a fost Jenna Ortega rolului său, fiind o veritabilă Wednesday în serialul de pe Netflix.

 „A fost foarte greu să o fac să râdă, în anumite momente. Ea spune că este o fire rece. Nu este chiar așa, dar acolo, pe platou, era atât de dedicată personajului, încât nu prea puteai s-o faci să râdă din orice. Desigur, am filmat împreună șase-șapte luni de zile, dar, în marea majoritatea timpului, ea era conectată și dedicată personajului”, a povestit Victor Dorobanțu, potrivit adevarul.ro

Ce părere au actorii din serial despre România

De asemenea, Victor Dorobanțu a povestit că actorii din serial au fost foarte fascinați de frumusețile țării noastre. Ba mai mult, Jenna Ortega a fost foarte atrasă de plimbările prin București, iar membrii distribuției au petrecut destul de mult timp împreună în perioada cât au stat în România.

„Am avut și momente când am putut să ne petrecem timpul liber împreună, dar nu puteai să scoți prea mult de la ea. Știu că se plimba foarte mult după filmări, prin București. Era impresionată de faptul că, în România, poți merge în siguranță noaptea pe stradă, ca femeie”, a adăugat el.

Astfel, actorul român a fost o gazdă cât se poate de bună pentru colegii săi și a mers împreună cu aceștia prin diferite locuri prin țară. Victor a povestit că i-a plimbat peste tot și le-a povestit despre legendele românești ultra-cunoscute, precum Dracula și vampirii din Transilvania.

 „Au vizitat tot felul de locuri, am încercat să îi plimb eu personal cu mașina pe unde am putut, la Castelul Bran. Erau toți curioși ce e cu Dracula. Le-am explicat că nu era Dracula, ci Vlad Țepeș. I-am plimbat și în zona de litoral, la munte, au fost foarte curioși, auziseră destule lucruri despre România. Asta au văzut, nu au văzut neapărat lucrurile rele.”, a spus Victor Dorobanțu.

Citește și:
Dovada că Vlad Gherman a suferit mult după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a publicat noi imagini: „Așa arătam’

foto: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri