0.9 C
București
marți, 31 ianuarie 2023

VIDEO Amina, fiica lui Dani Mocanu, a împlinit doi ani. Manelistul i-a organizat o petrecere de vis micuței: „Iubirea lui tati”

Publicat peIn articol:


Dani Mocanu are mari motive de bucurie și mândrie. De doi ani a devenit tătic de fetiță pentru a treia oară, iar de atunci viața lui se învârte în jurul fiicelor sale. Ieri a fost o zi specială pentru întreaga sa familie, pentru că una dintre micuțe a împlinit vârsta de doi ani.

Chiar dacă este arestat la domiciliu de circa 4 luni, acest lucru nu l-a împiedecat pe manelist să facă o urare așa cum se cuvine pe rețelele de socializare pentru micuța sa fiică. 

Dani Mocanu nu este cunoscut ca fiind un bărbat de casă, prin patul lui trecând numeroase domnișoare cunoscute sau mai puțin cunoscute, însă atunci când vine vorba de copiii lui, manelistul devine foarte responsabil și se străduiește să le ofere moștenitorilor lui cea mai bună educație.

Cele mai importante momente din viața lui au fost atunci când au venit pe lume copiii săi, iar ieri a avut ocazia să retrăiască ziua în care una dintre fiicele sale, Amina, a venit pe lume în urmă cu doi ani. Pe lângă mesajul emoționant pe care l-a transmis în mediul online, Dani Mocanu le-a arătat fanilor săi și cum a petrecut această zi specială, în timpul petrecerii organizată special pentru micuța Amina.

Citește și: Răsturnare de situație pentru Dani Mocanu! Planurile artistului cu privire la concertul din curtea vilei sale, încurcate în ultimul moment| EXCLUSIV

Citeste si: „Sunt terminat.” Cătălin Cazacu, apariție neașteptată pe micile ecrane. Prezentatorul TV a răbufnit- kfetele.ro

Citeste si: La ce oră se măsoară tensiunea arterială. De ce valorile trebuie monitorizate constant?- bzi.ro

Dani Mocanu, mesaj special pentru fiica sa, Amina

Dani Mocanu i-a transmis fiicei sale un mesaj special de ziua sa de naștere. În timp ce își ținea micuța în brațe într-un filmuleț pe TikTok, manelistul a răsfățat-o pe Amina cu o urare emoționanta, care a mers direct la inimile fanilor artistului. 

Citește și: Dani Mocanu trăiește regește în arest la domiciliu! Petrecerile se țin lanț de manelist, dar există un singur lucru pe care nu poate să îl facă| EXCLUSIV

„La mulți ani, iubirea lui tati! Iubirea lui tăticu’! La mulți ani, bebelușa lu’ tata și prințesa lui tati frumoasă!”, este urarea pe care Dani Mocanu i-a făcut-o fiicei sale.

@danimocanu10

Azi una dintre prințesele mele împlinește 2 anișori. ❤️‍🩹⭐️🕊👏

♬ sunet original- danielmocanuoficial

La câteva ore distanță, Dani Mocanu a postat în mediul online un scurt filmuleț de la petrecerea micuței sale fiice, cu tortul în prim-plan. Și de această dată, artistul o ține pe micuța sa fiică în brațe, în timp ce toți prezenți la eveniment cântau „La mulți ani”.

@danimocanu10

❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹🕊

♬ sunet original- danielmocanuoficialSursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri