12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

VIDEO| O tânără s-a întors în casa din Ucraina după un an! Ce a găsit în apartamentul pe care l-a abandonat când a fugit din calea războiului: „Telefonul a rămas la încărcat”

Publicat peIn articol:


O tânără din Ucraina, care s-a întors acasă la un an de la izbucnirea războiului, și-a filmat apartamentul abandonat. Imaginile au strâns milioane de vizualizări și au ajuns virale pe o platformă de socializare. Iată cum și-a găsit locuința!

Citește și: Cum s-a răzbunat o familie de ucraineni pe o româncă, după ce aceasta i-a cazat în propria locuință! Roxanei nu-i vină să creadă ce i se întâmplă: „Mă duc la poliție”

Imaginile făcute publice de o ucraineancă care s-a întors acasă, la un an de la izbucnirea războiului

O tânără care a fugit din calea războiului a reușit să se întoarcă în Ucraina, în orașul în care locuia înainte de izbucnirea conflictului militar.
Anna Malygon, care este urmărită de o comunitate impresionantă în mediul online, a decis să-fi filmeze locuința și să posteze totul pe TikTok.

@maligoshik #war #ukraine #kharkiv ♬ Che La Luna- Louis Prima with Sam Butera & The Witnesses

Imaginile cu apartamentul care a fost abandonat timp de un an au devenit rapid virale, mai ales că au fost și câteva lucruri pe care ucraineanca susține că le-a găsit în același loc

în care le-a lăsat când a fugit din calea atacurilor cu bombe: farfuriile uitate în chiuvetă, rufele care ar fi trebuit băgate la spălat și un telefon care ar fi stat la încărcat în tot acest timp: „Lucruri în apartamentul meu din Ucraina care au fost abandonate timp de un an din cauza războiului. Farfurii, ceva mucegăit, patul nefăcut al mamei din ziua în care s-a trezit din cauza bombelor, rufele care nu au mai fost niciodată spălate, telefonul care a rămas la încărcat un an”, a scris Anna Malygon pe contul ei de TikTok.

Citeste si: „Nu ne ascundem.” Motivul pentru care Dorian Popa și iubita lui nu se mai afișează împreună- kfetele.ro

Una dintre imaginile postate de tânără pe TikTok

[Sursa foto: Captură TikTok]

Una dintre imaginile postate de tânără pe TikTok

[Sursa foto: Captură TikTok]

Citește și: Refugiata ucraineancă, îndrăgostită nebunește de britanicul care și-a lăsat familia pentru ea, chiar și după ce acesta a părăsit-o. Tânăra a fost arestată de două ori: „Nu știu care va fi viitorul meu”

Clipurile cu apartamentul tinerei au strâns milioane de aprecieri. Cei care le-au vizionat i-au transmis o Annei o mulțime de mesaje încurajatoare și au fost curioși să afle dacă se află în siguranță, în aceste momente: „Te-ai mutat înapoi? Totul este ok? În ce oraș ești?”, „Este atât de trist. Sper că tu și familia ta vă descurcați”, „Îmi pare atât de rău că a trebuit să pleci de acasă”, „Cu toate acestea, apartamentul arată bine în Ucraina”, „Se pare că locul nu a fost deteriorat. Sper ca familia ta să se poată muta curând înapoi, în siguranță!”, „Wow, este greu să vezi că toate acestea sunt abandonate din cauza unui război, în special în propria ta casă”, „Ești în regulă? Trebuie să fie greu, dar îmi imaginez liniștea de a te întoarce în propria ta casă”, au fost doar câteva dintre mesajele publicate în secțiunea de comentarii.

Câteva dintre imaginile postate de tânără pe TikTok

[Sursa foto: Captură TikTok]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri