14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

VIDEO Reacția impresionantă a celor doi copii ai Georgianei Lobonț când au aflat că vor mai avea un frățior! Artista nu se aștepta la o asemenea reacție: „Nu vă pot descrie în cuvinte ce trăim!”

Publicat peIn articol:


Georgiana Lobonț  și Rareș Ciciovan vor deveni părinți pentru a treia oară. Fericirea este la cote maxime în familia artistei și, la scurtă vreme după ce testul de sarcină a confirmat că familia lor se va mări, artista a pus mâna pe telefon și și-a sunat cei doi copii pentru a le da marea veste.

Reacția micuților i-a emoționat foarte mult pe părinții lor, semn că bebelușul care va veni pe lume va fi pe deplin iubit și așteptat de întreaga familie, de la mic la mare. Iată ce reacție au avut micuții când au aflat că vot mai avea un frățior sau o surioară!

Georgiana Lobonț i-a sunat pe cei mici cu apel video prin intermediul rețelelor de socializare și le-a spus că în familia lor va mai veni un bebeluș adevărat.
Fără să stea pe gânduri, cei mici au început să se bucure și să-i spună mamei lor că împreună vor avea grijă de frățiorul sau de surioara lor.

Citește și: Georgiana Lobonț, mesaj special pentru Vali Vijelie, de ziua lui de naștere! Ce relație există, de fapt, între cei doi artiști: „Un om deosebit”

Georgiana Lobonț: „Hai că trebuie să vă zic ceva la amândoi.

O să mai avem un bebe adevărat. Am un bebe în burtică. Așa ați zis, că vreți bebe?”

Copiii artistei: „Daa! Eu vreau bebe să îl țin în brațe!”

Citeste si: Oana Roman, reacție dură la atacurile surorii ei, Catinca: „Au hotărât să spună că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez”- kanald.ro

Citeste si: Centrul de Resurse Juridice, ONG care a demascat abuzurile de la azilele din Ilfov, cere demiterea ministrului Marius Budăi- stirileprotv.ro

Georgiana Lobonț: „Cine a zis că are grijă de el?”

Copiii artistei: „Amândoi!”

Georgiana Lobonț: „Nu vă pot descrie în cuvinte ce trăim! O mare BINECUVÂNTARE!🤍 Cu toții așteptăm acest copil cu tot dragul! Mulțumim pentru mesaje tuturor!”, a scris Georgiana Lobonț în mediul online, în dreptul filumețului postat.

Cum a aflat Georgiana Lobonț că este însărcinată?

Georgiana Lobonț a aflat că este însărcinată chiar cu câteva ore în urmă, în timp ce se afla pe drum spre următorul eveniment la care va cânta în această seară. Aflată în mașină cu soțul său, cei doi au oprit mașina, iar artista a făcut un test de sarcină în acele momente. Mare i-a fost mirarea să vadă că, într-adevăr, întârzierea menstruației are și un motiv întemeiat, și anume o sarcină.

Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primi, primi care aflați când sunt însărcinată. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mama de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile… În natură am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă! Suntem amândoi foarte fericiți!…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri