27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

VIDEO Un român, vedetă pe tik tok cu un talent ieșit din comun. Are milioane de vizualizări

Publicat pe


Este din România și își spune „Arnold de la țară”. Are o putere ieșită din comun, iar pentru acest lucru se antrenează zilnic. Nu într-o sală de sport, ci în curtea casei dintr-o comună din Galați. Tânărul a devenit o adevărată senzație pe rețelele sociale cu filmulețele în care arată cum și cu ce se antrenează.Postările sale au adunate și câteva milioane de vizualizări.

Se antrenează ridicând căruțe

Pe rețeaua socială Tik Tok, tânărul gălățean a adunat un număr impresionant de fani care îi urmăresc antrenamentele. În postările sale el îndeamnă românii să facă sport și le arată că poți să obții o formă excelentă și să ai un trup sănătos, antrenându-te și la țară fără haltere sau sac de box. „Arnold de la țară”, cum îi place să își spună, face mușchi ridicând mașina de spălat și chiar căruțe. Videoclipurile lui sunt uimitoare.

„Sport poţi face oriunde şi în orice condiţii”

În fiecare zi, tânărul comunică cu fanii lui și le arată în ce constă antrenamentul zilnic. Sub deviza „„Sport poţi face oriunde şi în orice condiţii, trebuie doar să vrei!”, el le transmite românilor cât de important este pentru minte și pentru corp să faci sport.

Pe imagini se vede cum tânărul, care își spune „Arnold de la țară”, se antrenează ca să facă mușchi nu la aparate de forță, ci trăgând cu câteva funii o căruță, o mașină de spălat sau un autoturism.

Pentru că îi place boxul, tânărul a improvizat cu imaginație și un sac de box din mai multe frânghii și cauciucuri.

„Bravo ție, omule”

Una din postările sale are peste 3,4 milioane de viualizări, iar cei care le urmăresc îl felicită pentru imaginație, dar și pentru voința și determinarea de care dă dovadă.

„Nicio scuză. Omu’ face cu ce are! Respect frate”;

„Eşti forţă mondială”; „Felicitări! Te apreciez pentru ambiţie”;

„Mai zi ceva…căruţa încărcată pe post de aparat de antrenament…voinţă şi determinarea. Respect!!”;

„Meriţi tot respectul!”;

„Asta arată că dacă ai voinţă poţi face cu orice … bravo ţie…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri