6.8 C
București
joi, 29 februarie 2024

Viorel Stegaru, prima apariție după ce s-a scris că a murit! În ce stare se află, de fapt, fostul soț al Vulpiței?: „Dumnezeu să-ți dea sănătate și putere să poți crește copiii”

Publicat pe


Vulpița și Viorel Stegaru au ajuns cunoscuți de o țară întreagă în urmă cu câțiva ani, atunci când timp de mai bine de 6 luni au fost în lumina reflectoarelor și în atenția publicului. Cei doi foști soți au ajuns în sufletele românilor prin prisma poveștii lor de viață, care nu a fost una deloc ușoară.

Ei bine, însă, după timpul petrecut în Capitală, Viorel și Vulpița au decis să se întoarcă în Blăgești, în satul lor natal, acolo unde locuiau alături de fiica lor, dar și de mama bărbatului.

Totuși, lucrurile nu au funcționat atât de bine între Viorel și Vulpița, motiv pentru care au ajuns la divorț și, în timp ce despre tânără se zvonește că ea și actualul partener, Cătălin, și-au spus ”Adio”, despre Viorel Stegaru se zvonește că s-a stins din viață, motiv pentru care acesta a dorit să iasă public și să-i liniștească pe urmăritorii lui, spunându-le că este foarte bine și că nu a pățit…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri