27.3 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Zodiile care dau de fericire, bani și dragoste, după Sfânta Maria Mare 2023. Vor avea karma de partea lor până la finalul anului

Publicat pe


Astrele ne spun care sunt zodiile care dau de fericire, bani și dragoste, după Sfânta Maria Mare 2023. După sărbătoara de pe 15 august, acești nativi vor avea karma de partea lor până la finalul anului. Nimeni și nimic nu le va sta în cale.

Zodiile care dau de fericire, bani și dragoste, după Sfânta Maria Mare 2023

Berbec

A trecut timpul de gândire. Vă este mult mai uşor să iniţiaţi proiecte, în special legate de domeniul sănătaţii sau al nutriţiei. Simţiţi interior imboldul de a vă lărgi orizonturile asupra dietei, regimului, vă puteţi programa măcar de curiozitate la un nutriționist sau să vă ocupaţi de analize ale unor simptome pe care le-aţi neglijat din lipsă de timp. Acum acţionaţi, primiţi feedback iar ulterior începeţi să obţineţi rezultate concrete.

Acceptaţi că este cazul să faceţi modificări, să transformaţi o parte din rutină. Dacă înainte nu făceaţi nimic pentru organism, acum o să fiţi motivaţi măcar să vă interesaţi, iar dacă eraţi deja în procese de autocunoaştere şi dezvoltare, acum veţi avea şansa să vedeţi ajustările care sunt necesare pentru a trece la următoarea etapă. În altă ordine de idei, e important să nu amestecaţi banii voștri cu ai altora.

Taur

Focusul perioadei aduce la suprafaţă zona de familie, tradiţii chiar şi cele de a petrece restul concediului de vară într-o anumită locaţie sau cu anumiţi membri din familia extinsă. Puteţi lua în calcul discuţii cu partenerul pe tema unor renovări, mutări imobiliare sau găsirea stabilităţii unui cămin sub o altă formă decât cea actuală. Comunicarea este esenţială şi pentru a rezolva dileme ori discuţii din trecut rămase neterminate sau proiecte schiţate dar neconcretizate. Vi se cere să respectaţi diferenţele de opinii dar şi să ajungeţi la un compromis şi la o soluţie clarificatoare. Ideea cu care este de lucrat e cea de a nu controla sau de a vă încăpăţâna să iasă cum vreţi şi să forţaţi sau chiar să manipulaţi pe cei din familie.

Dorinţa conştientă sau mai puţin asumată este de a avea un loc al vostru, un colţişor în care să vă retrageţi şi să vă reîncărcaţi bateriile după o zi obositoare de la muncă, mai ales că pe plan profesional sunt posibile unele provocări. Munca vă cere atenţie în ideea de a fi atent la sfaturile primite de la cei de acasă cu privire la carieră, sfaturi care nu sunt chiar ideale sau nu vă ajută să găsiţi modalitatea optimă de a evolua.

Gemeni

Manipularea…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri