27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Zodiile predispuse să își saboteze singure relația

Publicat pe


În toată dorința noastră de a cuceri un bărbat, nu ne dăm seama că ne putem sabota singure. Nesiguranțele noastre își pot spune cuvântul și pot ieși la iveală chiar în momentul în care nu ne dorim acest lucru. Desigur, există și cazuri în care doar unul dintre parteneri luptă pentru relație și își dorește să funcționeze, iar atunci intervin frustrări, care sunt de la sine înțelese.

În momentul în care sesizezi că relația ta nu mai funcționează, vorbește cu partenerul tău în mod deschis și vedeți care este problema care a dus la ruptura dintre voi. Important este să îți dai seama dacă ceea ce faci este bine pentru relația pe care o ai sau nu, dar mai ales dacă este bine pentru tine să mai fii în relația respectivă. Foarte multe femei acceptă o relație, fie și ea toxică și care în mod cert nu le face fericite, din teama că nu vor mai găsi un alt partener și că vor fi singure. Trebuie să îți dai seama că și singurătatea are scopul ei în dezvoltarea ta și poate fi chiar benefică, dacă vine la momentul potrivit.

Nu spunem că este ușor deoarece într-o relație pot interveni extrem de multe probleme, de la nesiguranță, idei și valori diferite, până la infidelitate. Ce ar trebui să faci este să conștientizezi dacă relația ta merge în direcția potrivită și dacă poți avea un viitor alături de partenerul pe care îl ai. Fiecare femeie are modul său prin care își rezolvă problemele sentimentele, iar din acest motiv trebuie să îți dai seama ce anume funcționează. Iar în acest context, unele femei își pot sabota relația fără să știe.

Află dacă și zodia ta este predispusă să își saboteze relația:

1. Balanță – cel mai puțin predispuse să își saboteze relația

Femeile Balanță știu foarte bine ce anume trebuie să facă într-o relație, și ce anume nu. Prioritatea lor este să își vadă partenerul fericit, iar astfel se vor preocupa să îi fie cât mai bine. Balanța este una dintre zodiile care se adaptează extrem de ușor oricărui tip de comportament și nici nu depune foarte mult efort în acest sens. Firea ei romantică o ajută să își surprindă cu fiecare ocazie partenerul. Pentru ea, contează foarte mult să aibă alături un partener care își dorește același lucru pe care și-l dorește și ea, și anume o relație sigură și de lungă durată.

2. Taur – nu face nimic greșit într-o relație

Femeia Taur nu are nicio șansă să își saboteze relația deoarece este foarte sigură de deciziile pe care le face, având în spate un raționament extrem de întemeiat. Firea sociabilă pe care o are o face mereu să comunice orice problemă ar avea și să găsească împreună cu partenerul o soluție. Își dorește ca relația pe care o are să treacă la nivelul următor și poate avea momente când mândria ei merge mult prea departe. Însă, din dorința de a nu-și supăra partenerul, va renunța…Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri