3.8 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

„A căzut o stea! E foarte greu de înțeles asta” Fost campion cu Dinamo, reacție emoționantă despre retrogradarea istorică a „câinilor”. VIDEO EXCLUSIV

Publicat peViorel Hizo (75 de ani) a vorbit la Playsport Live despre retrogradarea lui Dinamo. Fostul tehnician a antrenat în Ștefan cel Mare și chiar a fost campion imediat după Revoluție.

Puțină lume își mai amintește că Viorel Hizo a antrenat în Ștefan cel Mare. Și nu doar că i-a pregătit pe roș-albi, dar a fost și campion al României. În sezonul 1991-1992, „câinii” câștigau Divizia A (așa cum se numea Liga 1 la acea vreme – n.r.) fără eșec. Hizo era secundul regretatului Florin Halagian, în timp ce Rinus Israel era directorul tehnic al echipei.

Viorel Hizo, reacție emoționantă despre retrogradarea lui Dinamo

Viorel Hizo este cunoscut pentru mandatele de pe banca lui FC Vaslui sau a Rapidului. Antrenor cu o experiență uriașă în Liga 1, „Dulăul” a pregătit-o și pe Dinamo în două rânduri. Nu ascunde că este foarte afectat de retrogradarea echipei, pentru prima dată în istoria de 74 de ani.

„Chiar a căzut o stea. E greu, vă dați seama, am fost două mandate la Dinamo, în primul am câștigat campionatul fără că echipa să piardă un meci.

Dinamo rămâne un brand în Romania, alături de Steaua, de Craiova, de CFR Cluj, de Vaslui, Timișoara… sunt echipele care au performat în România. Dinamo și Steaua… trebuie să le purtăm respect, pentru că au ținut steagul sus și înainte de Revoluție.

Păcat că acum nu mai ajungem nici măcar în grupe”, a spus Viorel Hizo la Playsport Live.

Hizo: Dinamo trebuie să o ia de la capăt!

Dinamo a pierdut barajul de menținere / promovare în Liga 1, 1-3 la general cu U Cluj. Soarta clubului atârnă acum de un fir de ață. Nu puțini sunt cei care sunt convinși că fosta echipă a lui Cornel Dinu sau Mircea Lucescu, între alții, va falimenta.

„E foarte greu de înțeles cum un club ca Dinamo a putut să retrogradeze. Dar trebuie să o ia de la capăt și să se lupte să revină acolo unde a fost”, a mai declarat Viorel Hizo la Playsport Live.

Inter Sibiu, Rapid, Progresul, FC Brașov, Dinamo, Ceahlul Piatra Neamț, Pandurii Târgu Jiu, FC Vaslui, Universitatea Cluj sunt câteva dintre echipele antrenate de Viorel Hizo.Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri