20.7 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

A plecat de la CFR Cluj în această iarnă, iar acum spune lucrurilor pe nume: ”A fost frustrant!”

Publicat pe  • Premier League: Arsenal – Brentford, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – CFR, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Fotbalistul a ales să meargă în Suedia, la IFK Norrkoping, pentru aproximativ 300.000 de euro.

Vito Hammershoy-Mistrati, despre experiența de la CFR Cluj: ”Mi-a fost greu”

Scandinavul nu s-a adaptat în România și nu a reușit să-i intre în grații lui Dan Petrescu. A fost folosit doar în 10 partide, iar cele două părți au convenit că cel mai bine pentru toată lumea ar fi despărțirea.

Într-un interviu acordat presei daneze, Vito Hammershoy-Mistrati a recunoscut că i-a fost foarte greu în România, mai ales că nu a avut alături de el familia.

Chiar dacă a câștigat bine la Cluj, Hammershoy-Mistrati a decis că nu banii sunt pe primul loc, așa că s-a întors în Scandinavia, într-un fotbal pe care îl cunoaște foarte bine, mult mai aproape de cei dragi.

A fost foarte frustrant. Am început foarte bine, dar apoi m-am accidentat și nu m-am întors. Multe lucruri s-au întâmplat și este o mentalitate diferită, o altă cultură, nu ca în Scandinavia. Era pe viață și pe moarte. Nu pentru că nu aveam abilități, dar mi-a fost greu psihic și am învățat multe.

Am câștigat o experiență pe care o voi lua cu mine toată viața, am devenit un jucător mai puternic. Nu sunt dezamăgit că am fost acolo. A fost o experiență bună – grea, dar bună. Am crescut ca om și ca fotbalist, așa că sunt mai bun decât înainte să plec în România.

Am învățat multe despre cum poate fi viața de fotbalist. Nu totul este un pat cu petale de trandafiri. Deși ești bine plătit, uneori crezi că nu merită, pentru că e greu să fii departe de familia ta. Din șase luni, trei le-am locuit într-un hotel”, a declarat Vito Hammershoy-Mistrati, conform tipsbladet.dk.

Etichete: suedia , danemarca , randers , vito hammershoy-mistrati , norkopping


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSursa: www.digisport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri