0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

A prins transferul în ultima clipă. Unde va juca Adrian Păun după ce Beer-Sheva l-a pus pe lista neagră

Publicat peIntrat în dizgraţia antrenorului principal de la Hapoel Beer-Sheva, Adrian Păun a fost împrumutat în ultima zi a perioadei de mercato din Israel.

Fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj va evolua de acum înainte pentru formaţia Bnei Sakhnin, clasată, în prezent, pe poziţia a şasea în prima divizie din Israel. Salariul lui Păun va fi suportat în proporţie de 50% de ambele echipe, iar jucătorul român va fi recompensat anual cu 220.000 de euro.

Împrumutul lui Păun la Bnei Sakhnin va expira la finalul actualului sezon şi, potrivit informaţiilor furnizate de presa din Israel, nu există în acord o clauză referitoare la opţiunea de transfer definitiv. Bnei Sakhnin este o echipă arăbească, dar în lot sunt prezenţi şi mai mulţi evrei.

Mai are contract până în 2026

Păun se mai află sub contract cu Hapoel Beer-Sheva pentru încă trei ani de zile, până în vara lui 2026. Acesta a devenit jucător cu acte în regulă al israilienilor abia în iulie 2023. Iniţial, fotbalistul ofensiv a evoluat pentru Hapoel doar sub formă de împrumut.

CFR s-ar fi ales din această afacere cu jumătate de milion de euro, iar, într-un interviu acordat pentru pagina de Facebook a celor de la Hapoel, Păun a recunoscut că un rol important în această mutare l-a jucat fostul său coechipier din Gruia, Ovidiu Hoban.

Înainte de a accepta propunerea sosită pe numele său din Israel, Păun s-a sfătuit cu Hoban, fost, la rândul său, jucător la Hapoel.

El mi-a povestit despre club și despre momentele grozave prin care a trecut aici. Am auzit multe de la el despre publicul uimitor, pe care abia aștept să-l întâlnesc la meciurile viitoare”, a transmis, în urmă cu un an, Păun.

Sefer a spus nu unui împrumut

După împrumutul lui Păun la Bnei Sakhnin, Antonio Sefer rămâne singurul fotbalist român din lotul celor de la Hapoel Beer-Sheva. Fostului fotbalist de la Rapid Bucureşti i s-ar fi propus, de asemenea, în vară, să fie cedat la o altă grupare din Israel, dar acesta a refuzat ferm o astfel de variantă.

Sefer a continuat să creadă în şansa lui, iar munca i-a fost, în cele din urmă, răsplătită de tehnicianul Elyaniy Barda. Sefer a prins echipa de start în ultimele patru meciuri şi pare să înceapă să câştige tot mai multă încredere.

Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri